-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mArZsi
tag
Köszönöm. Interrupt, gondoltam. RPi-re Pythonban írtam már egy vezérlőt, ha össze jönne Arduinora is alacsony szint és C diploma nélkül, akkor leváltanám. Mivel valójában nem kell linux meg HDMI, pár motor vezérléséhez. Tetszik, csak még új a pálya. Ebből eredően én a millis/micros és for ciklustól még nem váltam le a tekercsek meghúzásánál. AccelStepperrel meg leírtam a bajom, bár lehet ahhoz is én vagyok a kevés
Thread úgymond itt nincs és át kell hidalni valamivel. Konkrétabb code részletet vagy valami kiindulási pontot tudnál mondani? A4988 a driver, step, dir paraméterrel vezérelt Nema17-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest