- TCL LCD és LED TV-k
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
tibi-d #21688 üzenetére
Korábban mást írtál: "Amikor minden használatban lévő rekesz a szobában van, akkor lehet kiadni a mérésre a parancsot."
Akku helyett lehet próbálkozni szuperkapacitással, ha az elképzelésednél maradsz. De szerintem nem fog átmenni elég teljesítmény az indukciós tekercseken, főleg, hogy meg sem áll a rekesz. Legalább is én jóféle indukciós töltés megoldással még nem találkoztam, de már rég kerestem rá.
Ha valaki esetleg ismer ilyet, akkor ne tartsa vissza, mert az viszont engem érdekelne.FM adó helyett még mindig a BT kapcsolatot részesíteném előnyben. Így, hogy csak egy készülék fog üzemelni, nem lehet gond az átvitellel a sok rekesz miatt.
-
Postas99
senior tag
válasz
tibi-d #21688 üzenetére
Nem javaslom a rádiós jel használatot. Miért nem saját wifi háló inkább és oda kommunikálnának az eszközök. A rádiós jel esetén nincs olyan mint az IP kapcsolat esetén tehát nem jelzed vissza hogy az adott packet megérkezett. Nincs ACK. Ne ezen bukjon el a mérés.
A rádiós átjelzés jó egy autó riaszótóhoz vagy bármi máshoz, de én pont erre a feladatra mellőzném az ilyen adatküldést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged