- Milyen TV-t vegyek?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
its_grandpa #20075 üzenetére
#20071 ben ott van a teljes kód felette.
Minden változót 1 helyen hozok létre, kivéve 3-at.
Ebből:
sensorValue, isgas , ha ezeket kiteszem a function-ból a többi változóhoz, akkor a gáz érzékelő nem működik.
Scope miért nem éri el a function -on kívül?
Mert gondolom ezért nem működik. -
bagarol
tag
válasz
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Megszakításba a lehető legkevesebb utasítást kell írni, mivel megszakítja a
program futását, illetve másik megszakítás esetleg csak később tud érvényesülni.
Ok,prioritás. -
válasz
Nem szívesen írok interruptban fv.-ben if-et
Igazad van, lehetne anélkül is, gondoltam rá, így viszont hordozható lesz a kód, később más projektben fel tudja használni. Ha ketté lenne szedve (a debounce a loop-ban lenne) akkor később nehéz szétválogatni, na meg megérteni is.
Miért kell szerintetek két változó a nyomások számolására
Nem kell, illetve nem így, de már nem akartam bántani. Azon az állásponton vagyok, hogy ami működik, azt nem szabad megjavítani.
de ahol fontos, hogy ne legyen prell ...
Biztos van rá száz megoldás, de inkább tanulja meg egyszer és ne használja, mint később szüksége legyen rá és ne tudja mi a megoldás.
Kellett már nekem pergésmentesíteni optikai encodert is, mert nagyon lassú fordulatszámon hülyeséget számolt a lassan változó jel miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest