-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saua
tag
Szia
Nézegetem ezt a Blynk programot. Ha jól értem az arduino és a telefonon futó app is kliensként csatlakozik a Blynk szerveréhez, jobban szeretném ha a saját szerveremhez csatlakoznának. Ez megoldható valahogy? Hirtenjében nem találtam semmit erre vonatkozóan.
Eddig az App Invertort használtam felhasználói felületet készíteni arduinohoz Androidra, azzal el lehet menteni a kész .apk fájlt, tehát telepítheő formában el lehet küldeni másnak is a kész applikációt. A Blynk –el lehet ilyesmit csinálni, vagy feltétlenül telepíteni kell az egész Blynk applikációt? -
tvamos
nagyúr
Note: The ESP8266 Module is not capable of 5-3V logic shifting and will require an external Logic Level Converter. Please do not power it directly from your 5V dev board.
En kihagynam azt a szervot. Inkabb hasznalnek valamilyen fem fogaskerekes megoldast. Pl. amit o linkelt.
Homersekletet egy 20 Forintos NTC-vel is lehet merni, hamar az olcsosagnal tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- alza vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- Horizon Forbidden West
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest