Hirdetés
- Micro Four Thirds
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saua
tag
Szia
Nézegetem ezt a Blynk programot. Ha jól értem az arduino és a telefonon futó app is kliensként csatlakozik a Blynk szerveréhez, jobban szeretném ha a saját szerveremhez csatlakoznának. Ez megoldható valahogy? Hirtenjében nem találtam semmit erre vonatkozóan.
Eddig az App Invertort használtam felhasználói felületet készíteni arduinohoz Androidra, azzal el lehet menteni a kész .apk fájlt, tehát telepítheő formában el lehet küldeni másnak is a kész applikációt. A Blynk –el lehet ilyesmit csinálni, vagy feltétlenül telepíteni kell az egész Blynk applikációt? -
tvamos
nagyúr
Note: The ESP8266 Module is not capable of 5-3V logic shifting and will require an external Logic Level Converter. Please do not power it directly from your 5V dev board.
En kihagynam azt a szervot. Inkabb hasznalnek valamilyen fem fogaskerekes megoldast. Pl. amit o linkelt.
Homersekletet egy 20 Forintos NTC-vel is lehet merni, hamar az olcsosagnal tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Apple iPhone 15 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- X1 Extreme Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkold