-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saua
tag
Szia
Nézegetem ezt a Blynk programot. Ha jól értem az arduino és a telefonon futó app is kliensként csatlakozik a Blynk szerveréhez, jobban szeretném ha a saját szerveremhez csatlakoznának. Ez megoldható valahogy? Hirtenjében nem találtam semmit erre vonatkozóan.
Eddig az App Invertort használtam felhasználói felületet készíteni arduinohoz Androidra, azzal el lehet menteni a kész .apk fájlt, tehát telepítheő formában el lehet küldeni másnak is a kész applikációt. A Blynk –el lehet ilyesmit csinálni, vagy feltétlenül telepíteni kell az egész Blynk applikációt? -
tvamos
nagyúr
Note: The ESP8266 Module is not capable of 5-3V logic shifting and will require an external Logic Level Converter. Please do not power it directly from your 5V dev board.
En kihagynam azt a szervot. Inkabb hasznalnek valamilyen fem fogaskerekes megoldast. Pl. amit o linkelt.
Homersekletet egy 20 Forintos NTC-vel is lehet merni, hamar az olcsosagnal tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest