-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saua
tag
Szia
Nézegetem ezt a Blynk programot. Ha jól értem az arduino és a telefonon futó app is kliensként csatlakozik a Blynk szerveréhez, jobban szeretném ha a saját szerveremhez csatlakoznának. Ez megoldható valahogy? Hirtenjében nem találtam semmit erre vonatkozóan.
Eddig az App Invertort használtam felhasználói felületet készíteni arduinohoz Androidra, azzal el lehet menteni a kész .apk fájlt, tehát telepítheő formában el lehet küldeni másnak is a kész applikációt. A Blynk –el lehet ilyesmit csinálni, vagy feltétlenül telepíteni kell az egész Blynk applikációt? -
tvamos
nagyúr
Note: The ESP8266 Module is not capable of 5-3V logic shifting and will require an external Logic Level Converter. Please do not power it directly from your 5V dev board.
En kihagynam azt a szervot. Inkabb hasznalnek valamilyen fem fogaskerekes megoldast. Pl. amit o linkelt.
Homersekletet egy 20 Forintos NTC-vel is lehet merni, hamar az olcsosagnal tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest