- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Májusi hardverszeánsz
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Még a másodperces késés se releváns.
Tejút fotó, éjjeli tájkép, meg ilyenek lennének a fő cél.
Az egyidejű működés számomra azt jelenti, hogy a Bluetooth vezérli a kamerát, a WiFi-n keresztül meg én egyszer paraméterezem a felvételt. Messze nem valós idejű vezérlés a cél.Van ugyan beépített time laps funkció. Csak az olyan, hogy egybe is fűzi a képeket videónak. Ez még nem lenne általában rossz, de az, hogy a maximális záridő 1/25 másodperc, az édes kevés. Én a képeket összefűzés előtt módosítani is szeretném. Nekem 30-60-90 másodperces záridőbő kellene olyan 60-90 darab. És a kamerában lévő time laps még le is vágja az érzékelő egy komoly hányadát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest