Hirdetés
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Fujifilm X
- E-book olvasók
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Még a másodperces késés se releváns.
Tejút fotó, éjjeli tájkép, meg ilyenek lennének a fő cél.
Az egyidejű működés számomra azt jelenti, hogy a Bluetooth vezérli a kamerát, a WiFi-n keresztül meg én egyszer paraméterezem a felvételt. Messze nem valós idejű vezérlés a cél.Van ugyan beépített time laps funkció. Csak az olyan, hogy egybe is fűzi a képeket videónak. Ez még nem lenne általában rossz, de az, hogy a maximális záridő 1/25 másodperc, az édes kevés. Én a képeket összefűzés előtt módosítani is szeretném. Nekem 30-60-90 másodperces záridőbő kellene olyan 60-90 darab. És a kamerában lévő time laps még le is vágja az érzékelő egy komoly hányadát.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ukrajnai háború
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Borderlands 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest