Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez
üzenetére
akkor erről esetleg egy kicsit részletesebb leirás is jöhetne
Hát ezt ne én írjam le, 5 perc kiguglizni.
Én csak felhívtam a figyelmed, hátha elkerülte.egy régi joystiket probálok USB-re alakitani.
Akkor rögtön rendelj egy arduino pro micro-t, mert UNO-val nem fogsz tudni usb hid eszközt emulálni, csak azzal.
A sok gombot vagy i²c port sokszorozóval fogod tudni rákötni a uC-re, vagy mátrixba rendezve, de akkor nem fogsz tudni egy időben több gombot lenyomni.
A régi joy eredeti elektronikája nem működik már? Mert a régi gameport-os joystickokhoz lehet interface-t csinálni, és akkor nem kell újra feltalálni a melegvizet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én csak felhívtam a figyelmed, hátha elkerülte.
ekkold