-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti_20 #13632 üzenetére
Én szeretem a rejtvényeket, ezért nem bánom, hogy nem olvastam el korábban az Ali oldalon a leírást, de magadnak spórolhattál volna egy kis időt, ha elolvasod.
"Support for setting module parameters by scanning the setup code (see the specification for details)
Settable parameters include (read mode, baud rate setting, command mode, prompt tone output adjustment, output format, barcode selective setting)"
Még a baud rate is le van írva.Olvasd át a manualokat:
[link]
Benne vannak a vezérlő kódok!Van benne Continuous mode és night vision is.
-
válasz
zsolti_20 #13632 üzenetére
Na akkor szuper.
Nézd meg, hogy mit csinál a gomb, általában földre szokott zárni egy i/o lábat, de lehet, hogy tápra, ezt mérd ki, és utána arduino-val te is meg tudod tenni, de ettől még nem fog neked folyamatosan szkennelni. Gondolom van egy timeout, ha egy bizonyos ideig nem lát kódot, abbahagyja a szkennelést. Tapasztald ki, mennyi ez az idő. Az is lehet, hogy serial-on vmi kóddal is lehet vezérelni (mivel ott az rx láb, csak van funkciója), de ehhez már kéne dokumentáció. Esetleg próbálj neki karaktereket küldeni, hátha beletrafálsz.A gomb folyamatos nyomvatartását is próbáld ki, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged