- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
Victoryus #11403 üzenetére
Rámértem egy lidl-ös elemtesztettel, 2,3V-ot írt... Aztán frissítettem 1000-re a frekvenciát, majd újra 30000-re és így most megvan a 12,5 V max az A motornál. Be van kötve az EN1 pin is. A motorvezérlő ráadásul ellátja táppal az alaplapot is, ezt eddig nem is vettem észre, csak most, hogy jéé, megy usb nélkül is.
Viszont az még mindig nem tiszta, hogy az EN1 feltétlen kell neki? Nem lehet az In1,In2-vel szabályozni a fordulatszámot?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest