- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Nah pont ez az aminek nem örülök
De köszönöm
De akkor nem értem ezt a videót
(2:35-2:37)
Ezek RAM-sünik lennének? Ha igen, akkor azzal se lenne bajom.
(köszönöm a felvilágosítást am, alapból el voltam tévedve ezek szerint)
-
-
törölt tag
Hello!
A Coolink Chilla-hoz adnak a memóriasüniken kívül még pár hűtőbordát. Ezek nem lennének jók a VRM-ek hűtésére? Nekem 4850-re kéne, ott kisebb helyre vannak összezsúfolva a VRM-ek, ha jól láttam. Itt látszik, hogy milyenek azok a plusz bordák.
Esetleg valami konkrét hűtőbordatípus, ami méretben, hűtésteljesítményben megfelelő és elférne az S1 alatt?Előre is kösz.
-
Lefty
addikt
ezaz, hogy én nem akarok semmit maszekolni, mert nem értek hozzá és meg van rá az esély, hogy elcseszek valamit, csak venni egy hűtőt és könnyen beszerelni. tehát most akkor azt mondod, accelero s1-et nem éri meg venni? de van olyan vga hűtő ami "normális" és nincs maszekolás? hm, esetleg accelero twin turbo?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő