Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
szia
,,Megreszeltem egy picit a szélét hogy jobban elférjen,,- sztem ekkor cseszted el.
nah szoval amugynekem ez a második s1 em pár honapja vetem egyet azt feltettem idle 33 fo kvotl de full load 85 lett 2 perc szörös fánk után. szal leszedtem és kidobtam, mert elötte 7 szer ujbol rátettem ,de semmi változás nemvolt, pedig fennfeküdt gpun rendesen ,annak sztem vmi hőcsöproblémája volt , és sztem a tiednek is ez lehet a gondja ,
esetleg még azt lesd meg h oldalbol nézd meg a gpu t a pci-e csatlakozoja felöl,h jol fen e fekszik agpu -n a hütö, lehet h nem fekszik fel rendesen
-
Elképzelhető, hogy ott valami nincs rendben. Az a 44°C/90°C soknak tűnik. Nálam 40-44°C terheletlenül, de terhelve sem megy 70°C fölé (passzív) (1 óra CoD4 után).
A gyári leszabályzott venti 60/90°C-ot tudott (ráadásul mindezt még hangosan is), amit hamar megelégeltem. Jó döntés volt az S1, a házban meg simán elfér, még maradt 2,5cm.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest