- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
Gondolom, ha ezt az utolsó 3 hsz-t meglátja egy Modi, agyfszt kap majd
Neharagudjatok a tripláért.Szóval megvan a hiba. Most jelenleg ott tartok, hogy sokkolt az eredmény, és a hülyeségem. Tulajdonképpen annyi volt a gixer, hogy amikor összeraktam a cuccos-t, nem "ellenőriztem" , hogy milyen is az a gyárilag felhordott paszta. Már a 2. szétszedésnél is gyanús volt, hogy úgy szétszedtem, hogy a gpura nem ragadt rá a hővezető anyag.( itt elkeseredésemben, nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget)
Jött a 3. szétszedés, mondom újrapasztázom, szétszedtem, és itt már észrevettem, hogy az a gyári paszta, tulajdonképpen sértetlen (mintha hozzá sem ért volna). elkezdtem leszedni, vagyis szedtem volna, ha jött volnaÚgy rá volt száradva, hogy szabályosan tört ! Itt már sejtettem... ac mx2-t rá, hűtő vissza, vga a helyére, furmark indít, ---> sokk
(csak 5 percet ment, de már az első percben elérte a maxot. )
1 szó mint 100, jáóóó lett!Neharagudjatok, tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest