Hirdetés
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz CactuS #50270 üzenetére
Vénségemre (vagy szégyenemre) én (a méreten és az arányon kívül) nem latom köztük a különbséget, szóval az összes tetszik de ha mégis választani kell akkor legyen az utolso
Köszönöm a munkádatPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
MODERÁTOR
-
8
senior tag
válasz CactuS #49921 üzenetére
Nagyon tetszik!! Állati jó lett, pont így képzeltem el.
Hálásan köszönöm és kérem szépen a beállítását
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
SkiDev
senior tag
válasz CactuS #49791 üzenetére
Nagyon jó lesz a 4., köszönöm szépen!
Nem is gondoltam volna, hogy a kontroller is belefér még, szuper.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
-
válasz CactuS #49788 üzenetére
szia köszönöm a válaszod
nézelődöm bár így hirtelen első nézésre az is tetszik
esetleg ezek közül valamelyik, persze az első teszik, de tuti az nem megfelelő túl szép , túl részletes, szerintem [kép] [kép] [kép] [kép]vagy az utolsó esetleg?
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
spleenszuru
őstag
válasz CactuS #49634 üzenetére
Természetesen csak a fejére+vállára van szükségem, csak nem találtam úgy megfelelő képet.
Pontosabban, ha a kés "végéig" beleférne, annak örülnék, de ezt ti jobban tudjátok már.
Pl:
[link]
(Csak itt már elveszítette a png jellemzőit, céges gépemen csak paint van)Zoomolva is egészen jó minőségnek tűnik.
Malaka!
-
GEIL
addikt
válasz CactuS #49553 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
winbox
senior tag
válasz CactuS #49538 üzenetére
Azta, nagyon profi munka! Tökéletes lett, nekem nagyon tetszik Így van, a kabát és a fegyver a védjegyei, valami ilyesmit képzeltem el, de nem gondoltam volna, hogy az elkészült kép ennyire jó lesz és rajta van minden részlet, ami kell. A fegyver is jó, hogy így tartja. Nagyon szépen köszönöm, és ha a moderátorok is jónak találják majd a javított verziót, akkor kérném is majd beállítani
-
winbox
senior tag
válasz CactuS #49533 üzenetére
Nagyon jóóó! Egyetlen módosítási kérelmem lenne, ugye bal oldalon alapból a fegyverét fogja, de így olyan, mintha az a válla lenne. A fegyvere elejét oda tudnád tenni, mintha felénk nézne, mint a képen is van? [link] Így egyenesen: [link] Csak mert így néz ki a fegyvere: [link] és ugye a képen most csak a markolat és a hátulja látszódik. Az sem baj, ha lesz benne levágás, ha már a fegyver fele megvan, tökéletes
-
addikt
-
addikt
válasz CactuS #49526 üzenetére
Az alsó sorban az utolsó, a negyedik tetszik a legjobban. Kicsit mosolyog, jó az orra is. Már csak a szeme az ami vmiért még mindig nem olyan amilyennek elképzeltem. De ha már nincs időd, türelmed vele foglalkozni akkor jó lesz, nem akarom, hogy miattam sokat várjanak a többiek, kellemetlenül érzem magam miatta.
(Talán, ha picit sötétebb barnát használnál) Pont az a része a képnek, amit külön kértem fejlesztésbe, hihetetlen, hogy ez nem akar olyan lenni ahogyan elképzeltem)🥺⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
addikt
válasz CactuS #49515 üzenetére
Ohh
A haja, a sisak, és a mez nagyon tetszik
A szeme lehet túl vörös, olyan mintha kötőhártya gyulladásom lenne De jogos, mert sokat ülök gép előtt is
Az orra lehet picit le van csúszva jobbra azt érzem és a szája pici fel van töltve, mint Maria Geronazzonak
Viccet félretéve, picit tudsz ezeken csiszolni?⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
zetor2000
őstag
válasz CactuS #49502 üzenetére
Igen, ilyesmi piros, de a hivatalos oldalról tudsz színmintát venni (ott van zetor logó, az a piros kéne), az tökéletes lenne. A rajz is alakul, valóban, ha a hátsó kanál kicsit jobban látszana, akkor úgy patentebb lenne. Szvsz egy 5-10% kicsinyítéssel akár rá is kerülhet. Esetleg a bal oldali (a traktornak bal - vezetőoldali) visszapillantó is lehetne piros - "színrefújt"
És köszönöm a fáradozást előre is!
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
belashx
senior tag
válasz CactuS #49380 üzenetére
Szia!
A 49382-es hozzászólásban linkelt kép megfelelhet, lehet belőle avatárt csinálni?
Nem türelmetlenkedek, mert még obébb van a következő frissítés, de nem kaptam visszajelzést(hátha elsikkadt a dolog).
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
belashx
senior tag
válasz CactuS #49380 üzenetére
Kicsit félreértettem, amit írtál (és végignyálaztam a szabad arcképeket -, mivel keresésre nem dobott találatot -, de nem találtam meg ), de keresgéltem még.
Ha EZ nem jó alapanyag, akkor semmi.
Szerintem is az, köszönöm!
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
addikt
válasz CactuS #49338 üzenetére
Lehetett volna, ami technikailag jobban megfelel, de nem akartam berakni olyan képet, ahol Bélát akarták lerajzolni, de Jancsit sikerült, mint pl ennél.
Ez valósághűbb - habár nem feltétlenül a legjobb póz
Ha nagyon változtatni kellene a színeken, hogy PH-kompatibilis legyen, akkor el lehet játszani a gondolattal a Level 2-es megjelenésén: [link]
-
Phobion
őstag
válasz CactuS #49131 üzenetére
Azzal és anélkül is authentikus, bármelyik druid szerezhet Fel energiát, ha rosszat akar magának. Amit linkeltél az egy Highmountain Tauren druid formája lenne, ha a Blizzard készített volna ilyet. Úgyhogy jöhet így szarvakkal, köszönöm!
[link] <- ezek a Highmountain formok.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #48887 üzenetére
Hát, ebből elsőre valami ilyesmi kerekedett:
A jobbost kéri a kolléga. - CactuS
Egyéni arcképe beállításra került.– pepe091 – 2022.06.01.
Nevezd meg az új arcképedet. Köszönjük![ Módosította: pepe091 ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
addikt
-
-
válasz CactuS #48884 üzenetére
Köszönöm a választ, jogos. Pedig el is olvastam, hogy mik a kérések, de csak sikerült mellé lőnöm.
Közben gondolkodtam, lehet elengedném ezt a karaktert. Helyette ez megoldható (igen puskáztam az oldalról, amit példaként linkeltél )? [link]Igazából elég lenne a feje, meg a felálló gallérja, mert a teljes alakos szerintem nem adná ki annyira kicsiben.
-
looser
addikt
válasz CactuS #48824 üzenetére
Érthető amit írsz és hidd el, nem kötekedésből írtam, egyszerűen csak rajongok ezért az autóért vagyis inkább a mögötte lévő hype-ért a filmsorozat miatt, ezért gondoltam, hogy cserélnék arcképet. Ezt nem tudtam, hogy arca kell legyen az avatárnak, akkor PH kompatibilis. akkor még keresgélek, köszönöm
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Spec
őstag
válasz CactuS #48725 üzenetére
Megpróbálkoznék vele, szeretem a kihívásokat. Addig se téged terhel a dolog, vagy ha gondolod addig nyugodtan csináld másét ha van rá időd. Innentől akkor nálam pattog a labda, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. A vonatkozó tutorialokat átbogarásztam, szóval látok rá esélyt, hogy talán összejöhet valami értelmes. Ha nagyon gány lesz az eredmény, akkor meg kuka, és jöhetsz te. Rendben?
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
freeknight
őstag
válasz CactuS #48703 üzenetére
Köszi szépen, nézegettem kicsit, talán ez a kép megfelelne, csak ezzel a kilátszó ínnyel olyan, mintha mániákusan vicsorogna, valahogy barátságosabbá kéne tenni . Talán nem is az ínnyel van a probléma, mert az az első képemen is látszik, talán túl részletesen vannak megrajzolva a fogai? A játékban mindenesetre sokkal szelídebb a mosolya, mint ezen a forrásképen. Azt viszont nem tudom, ez mennyire macerás, egyáltalán nem értek a munkátokhoz. Illetve itt van rajta egy vízjel.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz CactuS #48585 üzenetére
Szuper lenne az egészalakos, de úgy már elvesznének a részletek, nem?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qkackca
őstag
válasz CactuS #48566 üzenetére
Nekem pont az tetszik, hogy igazából csak pár kontúr. A sötét részeken nem lehetne világosítani? Mondjuk szürke irányába, de akár az eredeti fehér is lehetne.
A kék pöttyök az csak ilyen űrbéli fényes részecskék, csillám, hó, akármi, az nem kellene bele.
Alapvetően szerintem pont eltér a meglévőtől. A többi kitételnek attól még lehet nem felel meg.A második linkeden (narancs hátterű) lévő az egész jó.
Amúgy gondolom az lehet a gondom, amikor a képeket kerestem, én avatarnak valónak gondolkodtam, nem arcképben.
Azért még linkelek, pár másik irányt, hátha jó lesz valamelyik, bár gondolom nem:
gundam rajz [link] , a zöld háttér előtt lévő kukac [link] , claire [link] , onion [link]
Kukacból lehet van nagyobb méret, de nem találtam jót, csak nagyobbat de pixeleset.
Onionból meg ebből csak ekkorát találtam, a többi vagy gagyibb vagy nem ez.
Úgyhogy lehet az a narancsos hátterű lesz, de azért megvárom a véleményetek.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK 14 Firefly G7 WORKSTATION! i7-10810U/32GB/512SSD/14"/NVIDIA 4GB/GARI
- Asus Zenbook 14 OLED /Ultra 7-155H/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Garancia/AI+Intel ARC Graphics
- Hecht GG 950 aggregátorok
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- www.iking.hu - Apple Retina Macbook Air 13 - 2020 - Használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest