Hirdetés
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
válasz Micsurin #47995 üzenetére
Azért adtam meg nevesített klónt is, de nem kötözködni akarok.
Mindenesetre a Temple Guard kezd sokkal jobban a szívemhez nőni, és már talán a forráskép is megvan CactuS által, így várok türelemmel
Ha van még teendőm az arcképet illetően, kérlek jelezzétek.
[ Szerkesztve ]
Life is a game... The game is my life!
-
Micsurin
nagyúr
Nem néztem vissza annyira de Wolffet még nem láttam és offban sem szóltak, hogy valaki rápróbált volna már.
De ha ebből indulunk ki akkor az anime cuccok is helyből véreznek nekem pl a Full Metal Alchemist és az Attack on Titan és társai is mind egy kapta. Spartan katonából is van már vagy 3-4-5 min ha a chief verziókat nem veszem.Az egy nem nevesített phase1, ez meg egy nevesített tiszt nem egészen értem miért folynának össze.
De ott volt a mappában rajzként arccal is ha jól rémlik de mindjárt megnézem. Ez nem javallás vagy nem?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék arcképet váltani itt az engedély: [link]
Itt meg az elképzelt képek: [link]A Rajz1 nevű tetszene a leginkább amit Dr. 444Hertz javasolt az offban. Vagy a Minimal ha a Rajz1 nem megvalósítható előbbi meg igen. Vagy térjünk vissza ismét a forrás keresgéléshez?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Novver
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Novver #47985 üzenetére
Avatart megértem, nekem is sokáig volt az eredetim, ami szintén egy schnauzer volt, azt majd 10 évig hordtam, mire frissítve lett, de a téma maradt ugyanaz.
Ez a forrás jó, annyi, hogy lehet át kéne rajzolni a karját, hogy átlósan legyen a fénykard és a teteje ne legyen levágva. Vágás csak az avatar alján lehet, oldalán és tetején nem.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Novver
senior tag
Úúú. Tök egyértelmú, csak nagyon a klónokra fókuszáltam.
Jedi Temple Guard | Wookieepedia | Fandom
Teljes alakos rajz
2 középső csuklyás
Egy ilyen beállásban marha jó lenne a dupla fénykarddal akár egy az egyben ez a kép, mondjuk deréktól felfelé, az talán kifér, vagy esetleg mellkastól felfelé.
Egy konkrét kérésem van, csuklya legyen a fején <3Temple Guardot nem találtam sehogysem a keresőben, de még csak hasonlót sem remélem elég egyedi
[ Szerkesztve ]
-
Novver
senior tag
válasz CactuS #47982 üzenetére
Tökre megértem, ez van
Clone commando | Wookieepedia | Fandom esetleg? Egyedibbnek egyedibb a sisak, nem tudom megugorja-e az egyediség-lécet
RC-1262 | Wookieepedia | FandomViszont ha ezek nem lehetnek, lehet-e esetleg egy TIE Interceptor | StarWars.com ?
Ha már autó van, gondoltam űrhajó is lehet.
Egy csillagrombóló esélytelen lenne ekkora méretben.Ha ezek sem, akkor nekiülök és keresek valami szimpatikusat. Olyat szeretnék választani amit soha nem akarok majd lecserélni, egyrészt ha már választok, olyan legyen amit szeretek, másrészt feleslegesen ne dolgoztassam az arcképgyárosokat
Szerk: ChromeX arcképe marhára tetszik, nem tudom ezt ki csinálta, de talán relatíve egyszerű lenne módosítani ChromeX adatlapja - PROHARDVER! - csak egy ötlet[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Novver #47981 üzenetére
Ezekkel is kb. az a baj, mint a Dragonball világával. Aki benne van az tudja, hogy ki kicsoda és éppen micsoda, de a kívülállónak max. a hajszín - fekete, arany, kék, piros, stb. - és az arcvonások maradnak meg. Emiatt nem szerencsés nagyon hasonlót választani, mert összekeverik egymást a fórumon a tagok. Esetleg olyan karakter, aki kicsit egyedibb?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Novver
senior tag
Szervusztok!
Engedélyezték nekem is, ezt nagyon köszönöm
A sárga Phase 1 Clone Commander/Pilot sisakot szeretném ha megoldható.
Ez a profilképem mindenhol ahol engedi feltölteni.
Kép a filmből
Egy egyszerű kép szemből, a szürke visort nem szeretném rá, szóval azon lehet spórolni
Egy 3D renderkép
Remélem megfelelő alapanyagot sikerült biztosítanom. Amennyiben szükséges, vadászok jobbakat.
Köszönöm a munkátokat itt isLife is a game... The game is my life!
-
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Megkaptam én is az engedélyt. Egyéni arcképemnek egy lámát gondoltam, ilyen még talán senkinek nincs. Forrásképnek ezt a képet gondoltam, remélem megfelelő, egyenesbe fordítva, kicsit rövidebb nyakkal, viszont valamennyi nyak kell neki szerintem, hogy megmaradjon a láma jellege. Előre is köszönöm a segítséget és a munkát!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz jim bcs #47972 üzenetére
Köszönöm, akkor legyen a jellegzetes mozdulatos, ha felismerhető marad és nem csak huhogásnak tűnik majd
Viccelek. biztos jó leszEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
jim bcs
nagyúr
válasz koncsik #47965 üzenetére
De melyik legyen?
2 kép is ok. Ez jó ahogy van, vállig belefér, a kék szárnyas amúgy se férne rá azt lekapják. Ez is jó, de ide meg nem fér el a jellegzetes mozdulata, a búbját majd megrajzolják az nem gond. Melyik legyen?
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
jim bcs
nagyúr
válasz hombre[EU] #47959 üzenetére
Ok.
-
MODERÁTOR
Üdv, előre is köszönöm a kérésemmel foglalkozást
Satoru Iwata avatar-t szeretnék...
itt az engedélyem.
Van egy jellegzetes mozdulata, nem tudom be lehet-e applikálni (ez csak egy fénykép erről)
Itt van rajzolva (persze a fején levő kék akármi nélkül lenne jó)
És van ez, ami jó mert oldalra néz, de hiányzik a skalpja szegénynek. De ez a legszebb rajz.
Végső esetben ez is jó lehet fekete hajjal, öltönnyel
Köszönöm előre is.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
HARDVERAPRÓD
Sziasztok! Tudom le vagytok terhelve, de jogosult vagyok cserére [link], így szeretném ezekből kihozni a legjobbat: [link] és [link]
Amire gondoltam az első forrás link csak bordóban és a ködlámpa olyan mint a 2. linken trapéz alakú. A ford felirtaok ha jogvédet, az nem fontos.
Hasonló van már: [link].
A neve pedig Ford Mondeo MK3 FL
Köszönöm előre is és remélem nem okozok ezzel nagy gondot.[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz jim bcs #47953 üzenetére
Értem, köszi a kiigazítást.
Most, hogy mutattál példa képeket tudtam célirányosabban keresgélni. Találtam is egy olyat, ami ezek alapján tökéletes. Viszont sajna nem túl nagy a kép és nem találtam nagyobb felbontásban.
Ez még beleférhet, lehet vele kellően dolgozni?Körülbelül 36-ot?!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz dokee78 #47960 üzenetére
Ha jól értem, akkor egy korábbi arcképedet kérnéd vissza? Ennek megvan az eredeti forrásképe esetleg? Nekem kissé homályosnak tűnik a kép alja (a farka alatti kontúr, egészen körbe a nyakáig nem túl tiszta)
-
dokee78
félisten
Nem tudok ki igazodni az ehhez a témához való topikokban,de ezt be lehet újra állítani nekem?
Itt az engedélyem.
-
CactuS
Arcképgyáros
-
hombre[EU]
veterán
-
wattafaka
senior tag
-
jim bcs
nagyúr
Az a fránya kard is gond, mire méretre húzzák semmi nem marad a képből. Valahogy ezen a vonalon kellene mozogni, vállig tuti belefér ->
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
itt meg a kard nyelén lehet kisebbíteni, hogy beleférjen [kép]Vagy maradjon az eredeti Róka felállás?
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Hali!
Amit kérten képet mondtátok, hogy eléggé határon mozog hogy jól meglehessen szerkeszteni.
Tegnapi nap, amikor szörfölgettem belebotlottam tök véletlenül egy másik lehetőségbe, ami szintén tetszik.
Ha ebből mondjuk lehetne egy egész alakos arcképet csinálni és könnyebben is szerkeszthető, akkor inkább ezt kérném. Ha ugyan olyan necces, vagy nem megvalósítható akkor marad az eredeti felállás[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
SG3rg0
őstag
Üdv, megkaptam az engedélyt [link]
Ezt a képet szeretném: [kép] A narancs háttér az nem kell.
PH nevet változtattam!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Sziasztok, engedélyt megkaptam.
Szeretném Berserkből Guts-t arcképnek. Kép 1
szemből egész alakos
Előre is köszönöm. -
őstag
válasz Dr. 444Hertz #47941 üzenetére
Köszönöm, szép munka Tökéletes lesz, kérem szépen a beállítását ha megoldható
Köszönöm a munkádat és az időt amit a szabadidődből szántál a projektre"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
sixpak
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #47943 üzenetére
Valóban.
Köszönöm a választ.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Dr. 444Hertz #47854 üzenetére
[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Hencso
Ármester
Sziasztok.
Érdeklödnék hogy hogy áll az egyéni arcképem?Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
dudu5130
őstag
Erre nem találtam.
[kép]
Diego Milito, sport
Ha a kép megfelelő akkor ezt szeretném. -
bbuffy
senior tag
-
KRoy19
őstag
Sziasztok!
Szeretnék új arcképet igényelni.(Szamár a Shrek-ből)
Az arcképkereső alapján nincs senkinek ilyen.
Remélem ez megfelelő* forrás hozzá.
Köszönöm előre is.
____
Itt van a hozzá szükséges engedély: [link] - Zsolt
*Kép linkesítve - Ndruu[ Módosította: Ndruu ]
-
BlackSoft
addikt
válasz BlackSoft #47929 üzenetére
Köszönöm Az 56-os magasságra korábban is gondoltam már, így pont van is kéznél belőle, illetve, akkor el is készültem a 25-ös kis képpel. Remélem így akkor rendben lesz minden.
- Egyéni arcképe beállításra került. - 2021-05-07 - pepe091
[ Módosította: pepe091 ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Beretvás
veterán
Sziasztok. Mikorra várhatóak az elkészült arcképek beállítása?
Rövidesen, amint valamelyik moderátornak lesz rá ideje, be fogja állítani
Dr. 444hertz[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
-
BlackSoft
addikt
Üdv,
Jelentkeznék saját képpel, amit az offban kitárgyaltunk, és megfelelőnek tűnt
Erről olvasni ez a hsz körül lehetséges: [link]
A nagy és kis kép pedig:Itt pedig megtalálható az engedélyem: [link]
Klassz nagyon, szerintem még egy-két kisebb példányt is érdemes lehet beraknod a nagy verzióhoz (pl. 56-os magasság), mert lehet, hogy kissé nagy ez a méret.
A kis kép pedig simán lehet 25-ös magasságú, annyi a megengedett maximum.
Dr. 444Hertz[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Apophis
őstag
válasz Dr. 444Hertz #47914 üzenetére
Nagyon jó lett, örök hála! Természetesen mehet!
All was naught but to serve the void...
-
sixpak
nagyúr
Üdv.
Érdeklődnék, hogy ebből a képből lehet-e valami értékelhetőt kihozni?
[link] (Behance.net)
A háttér nyilván nem kell és a felsőtest sem, inkább a fej a lényeg...esetleg a szakáll ne olvadjon bele a ruhába annyira....
Láttam az oldalon egy hasonló képet, de az a SoaD időkből való, nem igazán lehet összekeverni a két képet.
Ha nem működik, akkor keresek tovább.
Thx.Az engedély:
[link]https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Hencso
Ármester
-
Arcképgyáros
-
Hencso
Ármester
Sziasztok.Kaptam
[engedélyt] egyéni arcképhez.[kép] és ezt szeretném ezt a képet.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Beretvás
veterán
válasz Dr. 444Hertz #47916 üzenetére
Szuper lett Nekem megfelel, ha a modiknál is átmegy. Köszönöm a munkádat...
-
Ringman
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #47915 üzenetére
Köszi, részemről beállítható!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Beretvás #47912 üzenetére
Elnézést, közbejött olyan dolog az elmúlt héten, ami miatt arra sem volt kapacitásom, hogy átadjam valakinek a projektet (ha lett volna másik kolléga, aki átveszi a stafétabotot).
Ma végre van időm.
Pár óra, és meglesznek az arcképek.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Beretvás
veterán
válasz Dr. 444Hertz #47911 üzenetére
Na hogy áll a project? Újabb 2 hét eltelt és már elég sok utánam kérvényező is rég megkapta az uj arcképét, 3 hónap azért elég hosszú idő....
-
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Beretvás
veterán
Sziasztok, türelmesen várok, csak érdeklődnék azért ,hogy nem jó a forrás esetleg vagy más probléma áll a háttérben mert már elég régóta stagnál a dolog.. Tudom ,hogy szabadidőtökben csináljátok, csak már, több mint 2 hónapja áll a dolog ha kell kereshetek másik forrást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Hecht GG 950 aggregátorok
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- www.iking.hu - Apple Retina Macbook Air 13 - 2020 - Használt
- www.iking.hu - Apple Retina Macbook Air 13 - 2019 - Használt, szép állapot
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest