- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Megkaptam az engedelyt az egyeni arckepre.
Az elso otletem Le Chuck volt, de a nagy sapka ill. szakall miatt gondolom ez kiesik. Esetleg ha a szakallat elhagyjuk, csak az arc korvonalai maradnak ehhez hasonloan es kap egy meretaranyosan kicsinyitett sityakot? Vagy ez mar tul sok valtoztatas?
Masik otletem pedig Rincewind, akirol pedig szinte lehetetlen normalisabb meretu es minosegu kepet talalni. Az elso kepen, szakall nelkul jobban tetszik, a masodik csak azok kedveert akik nem ismerik a figurat. A neten jobb minosegben eddig csak kesobbi jatekokbol szarmazo kepeket talaltam rola. A gagyi kepbol eszkabalni egy elfogadhatot gondolom megint csak baromi nagy melo.
Megvalosithato szerintetek ezek kozul valamelyik? Vagy kezdjek keresni valami mast?
Koszi elore is.
Udv.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest