Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
"Köszönjük a véleményedet. Ne gyere vissza nyáron. Felesleges lesz!"
Nagyon reméltem, hogy nem érted félre. Csak ugye ennek voltak előzményei, jókedvemben ugyanis még én sem irogatok ilyesmit.
A fórumon nem automatikus az egyedi arckép, azaz bizonyos ranghoz, itt eltöltött időhöz kötött, továbbá az sem árt ha ezen idő alatt nem gyűjtöttünk össze egy kalapnyi moderátori figyelmeztetést és tetettük ki magunkat a fórumról. Ezzel szerintem nem árultam el nagy titkot, mindig is így volt, akár tetszik akár nem.
A "beterjesztett" arckép elbírálása midig is időbe került, tehát nem volt olyan, hogy a délután 13 órakor bepostolt képet 16h-kor már megkapta volna az illető. Amikor volt az ebben a hatáskörben működő moderátoroknak lehetőségük, hogy maguk állítsák be a delikvenseknek a képet, akkor is volt átfutási idő, sokszor akkor is előfordult a több hét.
A RIOS5 motorra váltás óta (2007.09.25) nincs meg ez a lehetőségük a moderátoroknak/házigazdáknak egyelőre. Vannak ennél fontosabb feladatai is a motor fejlesztőjének, de, hogy addig se maradjanak a userek egyedi arckép nélkül amig elkészül ezzel a featuréval, bevállalta, hogy kisebb-nagyobb csomagokban küldött képeket időről-időre beállít. Hosszú idő óta az első ilyen "kör" 2008.03.07-én volt, a második pedig ma.
Azt gondolom, hogy méltatlankodásodra válaszul érthetően leírtam, hogy miért nem kerültél bele ebbe a második körbe.Ha valaki ezért a fórumon uralkodó körülményeket balkáninak titulálja, ezzel minősítve azokat akik a fórumért nem keveset tesznek, úgy gondolom, hogy elvesztette azt az alapot, hogy egyedi arcképe legyen a fórumon. Tovább megyek, ha tényleg balkániak szerinte itt az állapotok, akkor valóban nem kell ezt az oldalt látogatni és a véleményével bomlasztani a közösséget.
Ui: a fórum alapelvei (melynek ismeretét feltételezhetjük egy ilyen kaliberü usertől mint te) alapján nem tiltunk ki senkit a fórumról kérésre.
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- 5070
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i3-6G I 4GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest