Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Én még bő 2 évet játszottam CM idején, amikor még semmi scroll, meg HH, meg lvl 120, meg a chanta shop nem volt annyira tele mindenféle extrával. A szintlépés extra lassú volt, nem voltak eventek, amik több 100 %-os xpt adtak volna, a gyorsabb fejlődésre a talismaon of aweking on/off volt a lehetőség, meg persze le duneonbe és ott szintezni, amíg el nem folyósodott az agyad kb
. Nekem sajnos nem volt senki, aki adott volna sok-sok goldot...ezért is volt nagy öröm 1-1 jobb cucc vagy kő..ennek ellenére sikerült önerőből több 100 milliós "vagyonra" szert tennem, ami akkor hatalmas összeg volt...Webzen idején pl. komoly infláció söpört végig...CM-nél ha volt 30-40 millió goldod, azzal már egész sok minden lehetett kezdeni, webzennél 30 milla egy darab fingra sem volt elegendő.Szemétkedni nem szemétkedtem túl sokat, 1-2-szer, gyökér kiskarikat pk-ztam, volt olyan is, hogy eldöntöttem abbahagyom a játékot, beálltam Anchorville és adtam mindenkinek az áldást rendesen, de az a karit töröltem is utána.
Talán valahogy privát szerverken lehet játszani, de az már sehogy sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nekem sajnos nem volt senki, aki adott volna sok-sok goldot...ezért is volt nagy öröm 1-1 jobb cucc vagy kő..ennek ellenére sikerült önerőből több 100 milliós "vagyonra" szert tennem, ami akkor hatalmas összeg volt...Webzen idején pl. komoly infláció söpört végig...CM-nél ha volt 30-40 millió goldod, azzal már egész sok minden lehetett kezdeni, webzennél 30 milla egy darab fingra sem volt elegendő.