Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• basaharc502

aktív tag

Én még bő 2 évet játszottam CM idején, amikor még semmi scroll, meg HH, meg lvl 120, meg a chanta shop nem volt annyira tele mindenféle extrával. A szintlépés extra lassú volt, nem voltak eventek, amik több 100 %-os xpt adtak volna, a gyorsabb fejlődésre a talismaon of aweking on/off volt a lehetőség, meg persze le duneonbe és ott szintezni, amíg el nem folyósodott az agyad kb :D. Nekem sajnos nem volt senki, aki adott volna sok-sok goldot...ezért is volt nagy öröm 1-1 jobb cucc vagy kő..ennek ellenére sikerült önerőből több 100 milliós "vagyonra" szert tennem, ami akkor hatalmas összeg volt...Webzen idején pl. komoly infláció söpört végig...CM-nél ha volt 30-40 millió goldod, azzal már egész sok minden lehetett kezdeni, webzennél 30 milla egy darab fingra sem volt elegendő.

Szemétkedni nem szemétkedtem túl sokat, 1-2-szer, gyökér kiskarikat pk-ztam, volt olyan is, hogy eldöntöttem abbahagyom a játékot, beálltam Anchorville és adtam mindenkinek az áldást rendesen, de az a karit töröltem is utána.

Talán valahogy privát szerverken lehet játszani, de az már sehogy sem az igazi.

Új hozzászólás Aktív témák