Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
Blum1866_2
üzenetére
Köszönöm

-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
A manjaro netbook editionom most valamiért nem engedi felrakni a frissítést. Egy ideje nem frissítettem már most pedig hibát dob. Még pedig ezt: 'manjaro-system': a tranzakció nem inicializált
Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Van egy régebbi netbookom (4 éves), ez még 1 magos procival szerelt gépecske. Erre dobtam fel a Manjaro Netbook editiont. Nagyon szépen fut, sokkal gyorsabb mint a win7/xp. Viszont lenne egy olyan gondom hogy az asztalra nem tudok semmit kipakolni mert nem engedi a rendszer. Az asztali verziónál engedi, de itt nem. Tudnátok segíteni benne?
Egy másik kérdés: Szerintetek melyik a leggyorsabb böngésző, ami viszonylag kis erőforrást igényel? Alapból Midori volt rajta, nagyon tetszik, de sajnos összemossa a nagyobb oldalakat, ph-n szörnyű kommenteket olvasni vele. Most chromiumot dobtam fel, esetleg van valami más ami jobban futna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB