- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- Milyen egeret válasszak?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
Blum1866_2
üzenetére
Köszönöm

-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
A manjaro netbook editionom most valamiért nem engedi felrakni a frissítést. Egy ideje nem frissítettem már most pedig hibát dob. Még pedig ezt: 'manjaro-system': a tranzakció nem inicializált
Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Van egy régebbi netbookom (4 éves), ez még 1 magos procival szerelt gépecske. Erre dobtam fel a Manjaro Netbook editiont. Nagyon szépen fut, sokkal gyorsabb mint a win7/xp. Viszont lenne egy olyan gondom hogy az asztalra nem tudok semmit kipakolni mert nem engedi a rendszer. Az asztali verziónál engedi, de itt nem. Tudnátok segíteni benne?
Egy másik kérdés: Szerintetek melyik a leggyorsabb böngésző, ami viszonylag kis erőforrást igényel? Alapból Midori volt rajta, nagyon tetszik, de sajnos összemossa a nagyobb oldalakat, ph-n szörnyű kommenteket olvasni vele. Most chromiumot dobtam fel, esetleg van valami más ami jobban futna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB