Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Kéne egy kis help, hpgy tudnám helyreállítani az mdm-et. A lightdm-et akartam helyette berakni, nem nagyon jött össze. A lényeg újratelepítettem, sudo systemctl enable mdm-el paranccsal beállítottam hogy ezt használja, ez a bejelentkező kép fogad: [link] ha beírom a nevet jelszót akkor meg ez: [link]
ezután csak úgy tudok belépni, hogy átváltok konzolra. Mi lehet a megoldás?
-
fradi81
veterán
Köszi az infókat, van egy csomag AUR-ban amit nem enged telepíteni, mert nem ellenőrzött, ezekre mennyit kell várni? A shumway-ről van szó.
-
fradi81
veterán
Hello
Egy manjaro kérdés: Telepítésnél szokta kérdezni hogy edit PKGBUILD, esetleg még a programnév.installra is. Itt nemet kell nyomni úgy fog továbbmenni, mi ennek a lényege ha igen nyomot mit lehet szerkeszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB