- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
systemd@ dolgot még a kérdés után kigugliztam, de azért köszönöm!
A spi-be belenyugodtam, másnak sem tetszik, ez van.A qbittorrent-nox nálam magával hozta a qt5-base csomagot, de nem ezért szedtem le. Egyszerűen csak mindenre (is) bőven elég a jóval kisebb rtorrent-ps
ami valószínűleg ugyanúgy nem tud sorakoztatni mint az rtorrent, lévén ez nem fork hanem az eredeti rtorrent kozmetikázva.
De ha már itt tartunk: az új rtorrent verzióval nem használható a régi rtorrent.rc config file. Viszont nekem valami oknál fogva nem sikerül beállítanom azt, hogy ~/Downloads legyen a watch directory de úgy, hogy ne hozza létre a watch mappát, hanem csak figyelje *.torrent fájlt, aztán az itt felvett torrentet az /mnt/PiDirve1/Downloads -ba húzza be de szintén úgy,hogy ne hozzon létre session (incomplite stb) foldert, csak mentse a tartalmat és kész.
Mondjkuk ez utóbbit még meg tudnám szokni, mármint hogy van az /mnt/PiDirve1/Downloads alatt egy session folder, de akkor a letöltés végeztével mozgassa át a kész tartalmat a Downloads alá.Az rtorrent.rc idevonatkozó része:
## Instance layout (base paths)
method.insert = cfg.basedir, private|const|string, (cat,"/home/alucard/rtorrent/")
method.insert = cfg.download, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"download/")
method.insert = cfg.logs, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"log/")
method.insert = cfg.logfile, private|const|string, (cat,(cfg.logs),"rtorrent-",(system.time),".log")
method.insert = cfg.session, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),".session/")
method.insert = cfg.watch, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"watch/")## Create instance directories
execute.throw = sh, -c, (cat,\
"mkdir -p \"",(cfg.download),"\" ",\
"\"",(cfg.logs),"\" ",\
"\"",(cfg.session),"\" ",\
"\"",(cfg.watch),"/load\" ",\
"\"",(cfg.watch),"/start\" ")Szerintem a Create instance directories alatt van a "hiba" pontosabban ott van beállítva alapértelmezetten a makedir a fentebb említett watch mappára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest