Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Köszönöm szépen a választ!
Szerintem a rendszer és a driverek jók annyira amennyire lehetnek és fagyás tényleg csak ritkán szokott előfordulni. Ha meg néha megtörténik azt jó nehéz lenne kiszűrni hogy miért.
Először azon gondolkodtam hogy valahogy megerőszakolom a hibernálást; dd-vel elmentem a swap partíciót egy live cd-n, és újrafelhasználáskor valahogy visszaírom... vagy egy másik swap partícióként elmentem a másolatot és a grubot ráirányítom. De ennek a bonyolultsága azért már összemérhető a böngészőablakok újramegnyitásához szükséges erőfeszítéssel
...De köszönöm az ötleteket amiket adtál. Utánaolvasok hogy hogyan tudom a sessionoket elmenteni vagy a böngészőben vagy az ablakkezelőben, aztán hátha jutok valamire.
De ha a session visszaállításkor az internetcím a böngészőbe csak úgy beíródik akkor a holnap nem jelenik meg megfelelően, illetve a módosítások/beállításokat kézzel újra be jell vinni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PayPal
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...
BoB