Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Azért, mert nem jó a szemed, vagy messziről nézed a kijelzőt. A szemem nekem sem jó, vagyis ahogy nézzük, mert közellátó vagyok, így közelre inkább jobban látok, cserébe távolra meg szarabbul, szemüveg kéne, de nem hordok. Nekem most egy 12 colos ThinkPad X220 van a mellkasomon (ágyban pihenek), eléggé beletolva az arcomba, simán látom leméretezve is. De tény, hogy ezek az apró betűk fárasztóak.
Kétpaneles fájlkezelőket meg nem is nagyon érdemes tilingban futtatni, hacsak nincs 2K/4K felbontásod. Ezek anno pont azért jöttek két panellel egy helyett, hogy egyfajta tiling effektként több infót jelenítsenek meg egymás mellett, több infót tudjanak zsúfolni ugyanakkora területre. Tilingban úgy lenne értelme, hogy 2-3 darab 1 paneles fájlkezelőt futtatsz.
Egyébként meg attól is függ, hogy TUI vagy GUI programokat tilingolsz-e. A GUI-s programokban változó szélességű fontok vannak, pl. az i sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy m. A TUI-s programok ugyebár monospace fontokat használnak, amik sor/karakter arányban azonos méretnél jobban pazarolják a helyet, viszont lekicsinyítve jobban is olvashatók (a screenshotodon a terminál a legolvashatóbb). Te ahogy látom, GUI-s progikat használsz inkább, én meg TUI-sakat, Writer helyett vim, Double Commander helyett vifm.
Egyébként mi ez a panel nálad felül? Elég jól néz ki, a neve mellé konfigfájlt is linkelhetnél. Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB