- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PLC programozás
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Archon nekem ez 211MB kb megfelelő, mert én programok kipróbálásához mindig ezt a rendszert használtam, és bér -Rs -el szedtem le utána a progikat, de ahogy figyeltem így is marad valamennyi szemét. No meg nekem ilyen unikum cuccok is vannak, hogy flac fileok splittelése, sacd iso file-ok darabolása flac-be, szal nem mindennapi progik. Annyira nem szokványosak, hogy ezek sem gui-s felületűek
Valszeg ha full újrahúznám a rendszert, akkor már kevesebbet foglalna.
Uby sok mindent képtelen volt felfogni. Debian tőlem mehet, de csak a legminimálabb telepítővel, és a szükséges cuccokkal, mint pl php, mariadb, nginx. Akkor érzem a létjogosultságát, de amúgy nem. És most az is kiderült, hogy az sem teljesen igaz, hog az ember mindegy milyen linuxot telepít, mert utána a programokkal ugyanúgy testreszabhatja, ugyanazt kapja. Hát ez így most látszott, hogy nem. Amúgy ez nem nekem készült volna. Egyik haveromnak megtetszett az enyém puritánsága, de ő debian-al szeretné, ezért gondoltam kipróbálom, hajtott a kíváncsiság, hogy mennyire lehet. Max ha debiant akar, akkor burnsenlab helium-ot telepít, az openboxos debian alapból, csak abban is vannak felesleges cuccok, no meg tint2, ami nekem nem jött be, mert keveset tudott.
Jah azt én is néztem anno, mikor a trizen szólt, hogy comptonnak vége, és helyette picom. Tearing hálistennek beállítható külön "kapcsolóként" Intelhez, így ezért nem kell nekem picom.Voidról mi a véleményed? Vagy még nem használod olyan régóta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- kemotox: Ki érti ezt?
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ford topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest