- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Archon nekem ez 211MB kb megfelelő, mert én programok kipróbálásához mindig ezt a rendszert használtam, és bér -Rs -el szedtem le utána a progikat, de ahogy figyeltem így is marad valamennyi szemét. No meg nekem ilyen unikum cuccok is vannak, hogy flac fileok splittelése, sacd iso file-ok darabolása flac-be, szal nem mindennapi progik. Annyira nem szokványosak, hogy ezek sem gui-s felületűek
Valszeg ha full újrahúznám a rendszert, akkor már kevesebbet foglalna.
Uby sok mindent képtelen volt felfogni. Debian tőlem mehet, de csak a legminimálabb telepítővel, és a szükséges cuccokkal, mint pl php, mariadb, nginx. Akkor érzem a létjogosultságát, de amúgy nem. És most az is kiderült, hogy az sem teljesen igaz, hog az ember mindegy milyen linuxot telepít, mert utána a programokkal ugyanúgy testreszabhatja, ugyanazt kapja. Hát ez így most látszott, hogy nem. Amúgy ez nem nekem készült volna. Egyik haveromnak megtetszett az enyém puritánsága, de ő debian-al szeretné, ezért gondoltam kipróbálom, hajtott a kíváncsiság, hogy mennyire lehet. Max ha debiant akar, akkor burnsenlab helium-ot telepít, az openboxos debian alapból, csak abban is vannak felesleges cuccok, no meg tint2, ami nekem nem jött be, mert keveset tudott.
Jah azt én is néztem anno, mikor a trizen szólt, hogy comptonnak vége, és helyette picom. Tearing hálistennek beállítható külön "kapcsolóként" Intelhez, így ezért nem kell nekem picom.Voidról mi a véleményed? Vagy még nem használod olyan régóta?
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged