Hirdetés
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- BIOS topic
- Házimozi haladó szinten
- Asztrofotózás
- Canon MILC: EOS R és M topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
gentlemann02
üzenetére
Én Manjaro-val kezdtem anno. Kellemes rendszer. Esetleg még az ArcoLinuxot is kipróbálhatod. Annak is nagy a támogatottsága, csak másképp. Ott a fejlesztőnek renegeteg videója van amiből sokat lehet tanulni kezdőként főleg. Weboldala is rengetet információt tartalmaz, vagy tanulnivalót.
-
törölt tag
válasz
gentlemann02
üzenetére
Cimbimnek egy Acer One kis 10"-os AMD C-70 procis ( néhai Brazos) gépen gyönyörűen muzsikál a Labs. Ugyan így egy régi Acer Aspire-n is 2GB memória, Intel Mobil Core(nem tudom pontosan) procival.
Meg van tőle őrűlve, hogy ez a két régi s.........r milyen fainul megy Arch Linuxal.
Előtte volt fenn mindenféle Debian, Ubuntu származék. Azt ez übereli vastagon. Annyi, hogy mindegyikre LTS kernelt tettem, nehogy a nagyon friss kiguruljon alóluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB