Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
gentlemann02
üzenetére
Én Manjaro-val kezdtem anno. Kellemes rendszer. Esetleg még az ArcoLinuxot is kipróbálhatod. Annak is nagy a támogatottsága, csak másképp. Ott a fejlesztőnek renegeteg videója van amiből sokat lehet tanulni kezdőként főleg. Weboldala is rengetet információt tartalmaz, vagy tanulnivalót.
-
törölt tag
válasz
gentlemann02
üzenetére
Cimbimnek egy Acer One kis 10"-os AMD C-70 procis ( néhai Brazos) gépen gyönyörűen muzsikál a Labs. Ugyan így egy régi Acer Aspire-n is 2GB memória, Intel Mobil Core(nem tudom pontosan) procival.
Meg van tőle őrűlve, hogy ez a két régi s.........r milyen fainul megy Arch Linuxal.
Előtte volt fenn mindenféle Debian, Ubuntu származék. Azt ez übereli vastagon. Annyi, hogy mindegyikre LTS kernelt tettem, nehogy a nagyon friss kiguruljon alóluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB