- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
attilav2 #5957 üzenetére
Megoldódott vele a konzol háttérszíne? El lehet lenni azért Legacy boottal is, de érdemesebb az UEFI bootra rámenni. Egyes gépeken meggyorsíthatja a booteszközök megtalálását, meg kényelmesebb több OS-nél.
Engem meg legutóbb az Arch a light nevű csomaggal ×0patott meg. Már van fél éve használom, de egy hónapja kitalálta, hogy nem ment a fényerőállítás. Utánaolvasva meg is találtam a megoldást, hogy a jogosultságprobléma, nincs jogom a /sys/class/backlight/intel_backlight/brightness írására, és nem elég átállítani chmod-dal, mivel bootkor nullázza magát, hanem udev szabályt kell rá csinálni. Meg is tettem, wheel csoport tulajdonába tette az udev szabály, meg adott neki a csoportra nézve írási jogot. Reboot, nem jó, nincs jogom írni. Anyád. Utánaolvasva találtam egy másik udev példaszabályt, ami a video csoportot használja, megpróbáltam ezt is, mert a felhasználóm tagja ennek a csoportnak. Így sem ment. Terminálban udev szabály nélkül kiadtam megint a chown-t a wheel csoportnak, majd chmod g+w, majd az udev szabályban is visszaírtam a wheel csoportra (csak a video stringet kellett megint átírni wheel-re). Reboot után jó lett. De amit nem értek, hogy mindjárt először is így próbáltam, akkor miért nem működött? Elég X-Akta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged