- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Peeeersze. Qt-s sötét téma, majd qt-s témaválasztó, meg a...lófaszt a seggébe a qt-nek
Inkább programokat váltottam, és egyelőre nem bántam meg. Köszi a javaslatokat, de kicsit elkéstél, mert már tegnap megtörténtek a váltások. Részben arra, amit pont írtál. Pl VLC helyett mpv lett, qbittorrent helyett transmission, Xnview helyett feh. Mondjuk azzal több munka volt, mert ugye parancssoros, úgyhogy megfelelően fel kellett paramétereznem, hogy úgy induljon el ahogy nekem tetszik, és persze ezt a paraméterezett desktop filet használtam fel a mimeapps szerkesztésére, mert ugye kézzel kellett hozzáadnom, hogy mely kiterjesztésekre használja a feh-t. Szal jó móka volt, dehát ezzel jár a minimál Arch működtetése
Notepadqq helyett viszont Sublime 3-ast tettem fel (bár érdekes, hogy a fejlécben UNREGISTERED van, mert fizetős), de jól működik. Azért megnézem az általad mondott SciTe -t is. Max ha egyik se jó hosszabb távon, akkor lesz Atom, de az meg jóval több, mint ami nekem kell, szal olyan mintha ágyúval lőnék verébre
Amúgy nem akarok 100%-ig terminálos progrikra váltani. Minimál rendszert akartam ez igaz, kis erőforrásigényű WM/DE-t ez igaz, de azért annyira nem, hogy csak a konzolos partancsok miatt hosszabb legyen bármilyen munkám. Így is sokat használom a terminált, mert pl sacd-s formátumok szétbontását is ott végzem, rendszerfileok módosítását is parancssorban végzem (nem nem mcedit, hanem nano), meg most már az mkv-re konvertálást is inkább ffmpeg-es parancssorban fogom megcsinálni. Úgyis ritka. Szal 100% terminálos programok használatának nem látom értelmét a részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest