- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a Gnome3 kompozitora hasonlóan a belőle készült Cinnamonhoz, nem állítgatható felhasználó által. Azért keressétek csak szorgalmasan.
20-intel.conf igy allitottam be, wiki-t kovetve:
Section "Device"
Identifier "Intel Graphics"
Driver "intel"
Option "TearFree" "true"
Option "AccelMethod" "uxa"
EndSectionsokan ezt is javasolják:
"AccelMethod" "sna"vagy így:
Section "Device"
Identifier "Intel Graphics"
Driver "intel"
Option "TearFree" "true"
Option "AccelMethod" "sna"
Option "DRI" "3"
EndSection(#5063) Frawly
Gnome3-nak miért kéne waylandesnek lennie? Alapból biztosan nem az.
-
Frawly
veterán
Pedig így mennie kéne, ahogy csináltad. A Gnome kompozitorát megnézted? Saját beépített kompozitorral jön. Ott be kéne kapcsolni a vsyncet.
Egyébként ezt a kimenetet nem értem. Lehet igaza van lev258-nak, és én vagyok tájékozatlan, de emlékeim szerint a Gnome3-nak már waylandesnek kéne lennie, aminek a modesetting drivert kéne betöltenie (nem is lenne szabad tudnia mit kezdeni a Xorg driverrel), nálad meg Xorg-ot ír Intel Xorg driverrel, ami nem ajánlott, főleg Kaby Lake GPU-n nem, az Arch Wiki külön ki is emeli, hogy csak régi Intel GPU-kra jó már, újabbakra nem ajánlott. Mindegy, ehhez ne nyúlj hozzá, mert igaz, hogy le kéne szedni, de múltkor is volt egy kezdő a Mint topikban, akivel leszedettem a Xorg drivert, erre annyira összeqródott a telepítése, hogy kép sem volt, pedig nem lett volna szabad ilyennek történnie. Szóval én eltávolítanám az xf86-video-intel csomagot, de neked ajánlani nem tudom, ha megléped, csak saját felelősségre csináld, nem vállalom a felelősséget, ha nem lesz kép!!!
Szerk: remélem a Gnome-ot nem git-ből forgattad le, hanem rendesen a hivatalos Arch tárolóból szedted le pacman-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest