- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kössz, akkor marad a Cinnamon Xorg, és lightDM.
Az mondjuk fura, hogy a Cinnamon nem tudja a wayland-et, mert behúzta függőségnek...
Nálam csak a networkmanager és az UEFI csatolás volt szívás, mert 2-3 újabb linkelt doksiból kellett kibogarásznom, hogy miként kell mecsinálni. Szerintem ezek elfértek volna a fő doksiban, de végül azért hatékony volt a soksi, csak mivel első teleptésem volt így nem tudtam, hogy mi kell a sok cuccból, és mi nem.

"mkinitcpio-val initramfs készítése"
Létezik, hogy ez nekem kimaradt? Nem emlékszem ilyen lépésre.

-
lck
senior tag
Ha esetleg mégis gondok adódnának az Arch-al. Javaslom megtekintésre Zoli videóját Ami az ArchmergeD telepítését mutatja be.
Ez a rendszer grafikus telepítővel felrak egy parancssoros alap Arch-ot, aztán a videóban leírt módon kiválasztható hogy melyik DE kerüljön fel rá. Talán 8 felület választható ki. Utána manuálisan konfigurálható a telepítendő programok listája is. Így tényleg az megy fel amire szükséged van.Jómagam szinte kezdőként simán elboldogultam vele. A valaha használt leggyorsabb és legtestreszabhatóbb rendszeremet kaptam

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB