Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Miért nem írhatsz coming outot? Amúgy hsz.-be is jöhet, hogy miért jobb a Gentoo, mit lehet vele nyerni az Arch ellenében. Egy időben én is gondolkoztam a Gentoon, és biztos nem rossz, de nem hinném, hogy nagy a nyereség Archról váltva, csak felemésztené azt a kevés szabadidőm is. Mai gépeknél már nem dob sokat, ha a helyi CPU-ra jobban van optimalizálva a forgatott kód, egy 486-P2-es gépen még többet számított, sebességben és foglalási méretben is. Talán egy nagyon keveset biztonság terén lehet vele nyerni.
Az Archnál jelentős előny lenne, ha lenne hozzá több magántároló (van egy-kettő, hasonlóak az ubuntus PPA-khoz), és nem csak forrásból lehetne fordítani, hanem bináris AUR is lenne hozzá, 32 és 64 bites csomagokkal, és komplett függőségkezeléssel. Ami még zavar, hogy Archék kezdenek öregedni, kicsit komótosabban frissülnek a csomagok, mint néhány éve. Nem elavultak, de pl. a Fedorában már sokszor frissebbek a csomagok, csak azzal meg az a bajom, hogy nem rolling release disztró. Lehet átállok Arch testingre, még sose próbáltam, elvileg csak a tárolókat kell hozzá átállítani, meg kiadni egy pacman -Syu parancsot, csak nem tudom mennyire stabil a gyakorlatban. Az Arch stable teljesen stabilnak bizonyult, már majd 2 éve használom, 3 gépváltást is átélt, de sose volt vele baj azért, mert frissek a csomagok, és valami bug vagy instabilitási probléma jött volna elő. Lehet nem instabilabb a testing sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- Napelem
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB