- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
A magyarok nyilaitol es az xmonadtol ovjon az isten. A haskell nyelv az tok jo meg szuper csak nem igazan jo semmire azon kivul hogy vaganykodj vele. Persze matekos dokik hasznaljak/szeretik, de ez meg nem jogositana fel senkit arra hogy WMet irjon vele. Configot meglattam es sikitva toroltem le. (szerencsere csak par honap utan neztem bele a konfigba, azon kivul kellemes volt) Ami nagyon szivenutott, kiterjesztesekhez mindenfele csudalatos lib kell. Haskell libek pedig nem apro meretuek
-
spammer
veterán
Csak mellékesen, ha már xHCI: ez volt fő hibaforrás nálam, ami miatt anno nem ment az Arch (és a Manjaro sem), amiről régebben is írtam itt, és nem olyan régen a Debian topikban is. Érdekes módon az Ubuntu 14.04 ment rendesen, ezért is gondoltam akkor is és most is, talán a systemd-nek lehet gondja vele. Fene se tudja. A lényeg, hogy az xHCI supportot kikapcsolva már nincs probléma (*kopp-kopp*). Hozzátartozik az is, hogy legacy módban használom.
WM-ekről: majd egyszer talán kipróbálom azokat is, de az swm azért már elég fapad lehet.
Igazából már az awm, i3, meg a többi népszerűbb wm is elég lightweight szerintem, nem ezekkel van a gond, hanem a többi szükséges cuccal és azok függőségeivel. Pl. a múltkor említett Libreoffice vagy Wine, amikor kénytelen az ember egy csomó vackot felrakni pluszban. Vagy lehetne mindent forrásból módosítani és fordítani, de arra kinek van ideje és ereje...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő