Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
A magyarok nyilaitol es az xmonadtol ovjon az isten. A haskell nyelv az tok jo meg szuper csak nem igazan jo semmire azon kivul hogy vaganykodj vele. Persze matekos dokik hasznaljak/szeretik, de ez meg nem jogositana fel senkit arra hogy WMet irjon vele. Configot meglattam es sikitva toroltem le. (szerencsere csak par honap utan neztem bele a konfigba, azon kivul kellemes volt) Ami nagyon szivenutott, kiterjesztesekhez mindenfele csudalatos lib kell. Haskell libek pedig nem apro meretuek

-
spammer
veterán
Csak mellékesen, ha már xHCI: ez volt fő hibaforrás nálam, ami miatt anno nem ment az Arch (és a Manjaro sem), amiről régebben is írtam itt, és nem olyan régen a Debian topikban is. Érdekes módon az Ubuntu 14.04 ment rendesen, ezért is gondoltam akkor is és most is, talán a systemd-nek lehet gondja vele. Fene se tudja. A lényeg, hogy az xHCI supportot kikapcsolva már nincs probléma (*kopp-kopp*). Hozzátartozik az is, hogy legacy módban használom.
WM-ekről: majd egyszer talán kipróbálom azokat is, de az swm azért már elég fapad lehet.
Igazából már az awm, i3, meg a többi népszerűbb wm is elég lightweight szerintem, nem ezekkel van a gond, hanem a többi szükséges cuccal és azok függőségeivel. Pl. a múltkor említett Libreoffice vagy Wine, amikor kénytelen az ember egy csomó vackot felrakni pluszban. Vagy lehetne mindent forrásból módosítani és fordítani, de arra kinek van ideje és ereje... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igazából már az awm, i3, meg a többi népszerűbb wm is elég lightweight szerintem, nem ezekkel van a gond, hanem a többi szükséges cuccal és azok függőségeivel. Pl. a múltkor említett Libreoffice vagy Wine, amikor kénytelen az ember egy csomó vackot felrakni pluszban. Vagy lehetne mindent forrásból módosítani és fordítani, de arra kinek van ideje és ereje... 
BoB