- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
A magyarok nyilaitol es az xmonadtol ovjon az isten. A haskell nyelv az tok jo meg szuper csak nem igazan jo semmire azon kivul hogy vaganykodj vele. Persze matekos dokik hasznaljak/szeretik, de ez meg nem jogositana fel senkit arra hogy WMet irjon vele. Configot meglattam es sikitva toroltem le. (szerencsere csak par honap utan neztem bele a konfigba, azon kivul kellemes volt) Ami nagyon szivenutott, kiterjesztesekhez mindenfele csudalatos lib kell. Haskell libek pedig nem apro meretuek
-
spammer
veterán
Csak mellékesen, ha már xHCI: ez volt fő hibaforrás nálam, ami miatt anno nem ment az Arch (és a Manjaro sem), amiről régebben is írtam itt, és nem olyan régen a Debian topikban is. Érdekes módon az Ubuntu 14.04 ment rendesen, ezért is gondoltam akkor is és most is, talán a systemd-nek lehet gondja vele. Fene se tudja. A lényeg, hogy az xHCI supportot kikapcsolva már nincs probléma (*kopp-kopp*). Hozzátartozik az is, hogy legacy módban használom.
WM-ekről: majd egyszer talán kipróbálom azokat is, de az swm azért már elég fapad lehet.
Igazából már az awm, i3, meg a többi népszerűbb wm is elég lightweight szerintem, nem ezekkel van a gond, hanem a többi szükséges cuccal és azok függőségeivel. Pl. a múltkor említett Libreoffice vagy Wine, amikor kénytelen az ember egy csomó vackot felrakni pluszban. Vagy lehetne mindent forrásból módosítani és fordítani, de arra kinek van ideje és ereje...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spotify
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest