Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Már korábban is leírtam hogy lényegében van egy kész rendszer így nem kell vele szarakodni. Egyszer tényleg össze kell rakni (akár egy leírásból amiben már össze vannak válogatva utána még lehet cserélni) és kész. Nekem olyan 75%-ban megmaradt ugyan az amit már Openbox alatt is használtam 3-4 éve. Akkor több kedvem volt ilyenhez nem volt az szarakodás, most meg már csak használom a gépet. Jövőbeli hardverem is mindegy milyen lesz, úgyis ez fog futni rajta.

-
Fritz Teufel
addikt
Valóban szörnyűűhűűűűhhűű
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként ha jól tudom, az Enlightenmentet felvásárolta valami csoport és újra nekiálltak a fejlesztésének. Csak hajrá, annak idején ez volt a kedvencem! Van hozzá a Gnome exchange-hez hasonló oldal, ahol kattintással lehet hozzá feldobni a témákat és kiegészítőket. Még csak nem is kell hozzá fapadon írogatni a configot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)