Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
A Slackware ismerős még az elejéről...
Amikor megjelent, rögtön ki is próbáltuk. Akkor még nem volt olyan óriási a különbség a Slackware és egy Suse telepítése között. Mivel nem használtam, sajnos mindent elfelejtettem 
Most látom, hogy az Antergossal kevertem össze a Sabayont. Nem is rudom, hogy honnan vettem azt. Még van két óra a partícionálásból, aztán holnap eldöntöm, hogy mi legyen. Elsőre megpróbálom rendberakni a Majnarót. Nem néztem meg, de biztosan kiadtak új iso-t, megpróbálom abból telepíteni. Ha továbbra is rapszodikusan bootol, akkor valamire...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Energiaital topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- OpenWRT topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor megjelent, rögtön ki is próbáltuk. Akkor még nem volt olyan óriási a különbség a Slackware és egy Suse telepítése között. Mivel nem használtam, sajnos mindent elfelejtettem 
BoB