-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
Topikgazda
válasz
Apollyon #1189 üzenetére
Gondolom a manjaro-system csomagra gondolsz. Nem tudom mit pakolnak abba a csomagba, de Arch-on a Firefox csak egy csomag a többi közül. Nincs ilyen hogy "rendszerfrissítés".
Szerk.: ha frissül a böngésző biztonsági szempontból az aggályos ha valaki nem frissít. Nincs ez hozzákötve máshoz, csak a függőségeihez.
-
_Dumber_
őstag
válasz
Apollyon #1189 üzenetére
Utóbbi időben a manjarora csomagokban jön a frissítés. Mostanában nem láttam egy-két elem frissítését.
Volt egy nagyobb frissítés a múlt héten.. szerintem a következő jövő héten várható.
Ezekbe a "csomagokba" rakják bele az összes program frissítését. - pl a chromiumot is - Úgyhogy ez nem csak az FF-re igaz.(gondolom tesztelgetik a fiúk és egyben hagyják jóvá)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest