Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Egyelőre nem akarok szabályozni csak megnézni akarom, hogy most így mennyin megy a proci. Akkor ha jól értem erre a Conky kell.
(Nekem meg asztalim nincs már jó pár éve, és a Linuxot már eleve laptopon kezdtem. De ennyire elemeire szedett op.rendszer nálam ugye még ez az első
)Aztán még egy újdonság amibe ma futottam bele. A két tök egyforma - csak az egyik már dizájnosabb, mert újabb - WD usb-s vinyómból az egyiket vfat-nak mutatja a másikat meg ntfs-nek
Létezhet, hogy alapból így voltak formázva? Csak mert én nem formáztam őket mikor megvettem, és eddig az Ubuntu alatt ugye nem volt velük gondom. Most viszont az újabb vinyón - amit ntfs-nek mutat - levő fájlokhoz nincs írásjogom. Ma akartam rajta levő txt fájlt szerkeszteni és nem engedte, akkor vettem észre ezt.
Összefügghet azzal is, hogy mikor Debiant próbáltam azon meg csatolni nem csatolta fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)
Létezhet, hogy alapból így voltak formázva? Csak mert én nem formáztam őket mikor megvettem, és eddig az Ubuntu alatt ugye nem volt velük gondom. Most viszont az újabb vinyón - amit ntfs-nek mutat - levő fájlokhoz nincs írásjogom. Ma akartam rajta levő txt fájlt szerkeszteni és nem engedte, akkor vettem észre ezt.
BoB