Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- DUNE médialejátszók topicja
- Raspberry Pi
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Egyelőre nem akarok szabályozni csak megnézni akarom, hogy most így mennyin megy a proci. Akkor ha jól értem erre a Conky kell.
(Nekem meg asztalim nincs már jó pár éve, és a Linuxot már eleve laptopon kezdtem. De ennyire elemeire szedett op.rendszer nálam ugye még ez az első
)Aztán még egy újdonság amibe ma futottam bele. A két tök egyforma - csak az egyik már dizájnosabb, mert újabb - WD usb-s vinyómból az egyiket vfat-nak mutatja a másikat meg ntfs-nek
Létezhet, hogy alapból így voltak formázva? Csak mert én nem formáztam őket mikor megvettem, és eddig az Ubuntu alatt ugye nem volt velük gondom. Most viszont az újabb vinyón - amit ntfs-nek mutat - levő fájlokhoz nincs írásjogom. Ma akartam rajta levő txt fájlt szerkeszteni és nem engedte, akkor vettem észre ezt.
Összefügghet azzal is, hogy mikor Debiant próbáltam azon meg csatolni nem csatolta fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Interactive Brokers társalgó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 3
- 3D nyomtatás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
Létezhet, hogy alapból így voltak formázva? Csak mert én nem formáztam őket mikor megvettem, és eddig az Ubuntu alatt ugye nem volt velük gondom. Most viszont az újabb vinyón - amit ntfs-nek mutat - levő fájlokhoz nincs írásjogom. Ma akartam rajta levő txt fájlt szerkeszteni és nem engedte, akkor vettem észre ezt.
BoB