- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már rájöttem, hogy az RTL8821ce wifi kártyám miatt fagy csonttá az összes arch based linux distróm , már akár telepítés közben is. Ha bedugok egy ócska tp-link tl-wn322g wifi kártyát a telepítés kezdetén és azzal használom a wifit , akkor működik minden. Legutóbb így feltelepítettem egy manjaro xfce distrót és utána már működött a laposom a saját rtl8821ce kártyájával is. Most vérszemet kaptam és egy magyarch cinnamont tettem fel LTS kernellel (mert az a gyanúm, hogy az újabb kernelek wifi támogatása hibás és emiatt törik bele a foga a realtek wifim használatába) és még a tp-link wifimmel megy a rendszer. A kérdésem az, hogy a Tomas Pinho féle eredeti RTL8821ce wifi támogatást rá merjem-e tenni a rendszerre. A vas egy HP250g7-es lapos. Egyre jobb, letisztultabb ez a Magyarch linux. Persze a cinnamon verziója csak egy alap csontváz, de már kezdem felrakosgatni a csecsákat a rendszerre. xfce4-terminál, pamac, gparted satöbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Fűnyíró topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mini PC
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB