Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már rájöttem, hogy az RTL8821ce wifi kártyám miatt fagy csonttá az összes arch based linux distróm , már akár telepítés közben is. Ha bedugok egy ócska tp-link tl-wn322g wifi kártyát a telepítés kezdetén és azzal használom a wifit , akkor működik minden. Legutóbb így feltelepítettem egy manjaro xfce distrót és utána már működött a laposom a saját rtl8821ce kártyájával is. Most vérszemet kaptam és egy magyarch cinnamont tettem fel LTS kernellel (mert az a gyanúm, hogy az újabb kernelek wifi támogatása hibás és emiatt törik bele a foga a realtek wifim használatába) és még a tp-link wifimmel megy a rendszer. A kérdésem az, hogy a Tomas Pinho féle eredeti RTL8821ce wifi támogatást rá merjem-e tenni a rendszerre. A vas egy HP250g7-es lapos. Egyre jobb, letisztultabb ez a Magyarch linux. Persze a cinnamon verziója csak egy alap csontváz, de már kezdem felrakosgatni a csecsákat a rendszerre. xfce4-terminál, pamac, gparted satöbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest