Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Eszemágában sem volt az xmonad-ot kipróbálni. Pont a Haskell miatt. Csak az xmobar-t konfigoltam volna be, mint a polybar-t. Az még nem lett volna vészes, de így hogy ennyi csomaggal operál...Így már nem érdekel az összehasonlítás, hogy mennyi erőforrást ehet.
Amúgy a chmod-chown témára visszatérve nekem van egy a winyón egy sda3-as partíció, amit felmountoltam a /home/Data alá, és muszáj volt chmod 744-et használnom a 644 helyett, mert a vifm az sxhkd-s billentyűparancsra nem akart megnyílni. Egész pontosan a super + enter- re van beállítva, ami kiadja az st -e vifm /home/Data /home/Data parancsot. De ez csak akkor fut le, ha 744-esre vannak beállítva a jogok. 644 esetén csak egy villanás van, és semmi nem történik. Az érdekesség, hogy ha a konzolban adom ki az st -e vifm /home/Data /home/Data parancsot, akkor rendben megjelenik. Pedig a bsowm+sxhkd configja ugye a /home/shyciii alatt van, valahogy mégis gondja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB