-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Shyciii
üzenetére
Ne a mobilod grafikus teljesítményét nézd, hanem a CPU számítási teljesítményét. Hiszen pl. a transmission nem a GPU-t használja! És ne is céges szerver kategóriát.
De hagyjuk, nem akarod megérteni, hogy a többség (Magyarországon) Core i3-nál jóval gyengébb CPU-kon torrentezik. És még a routeren torrentezést nem is említettem, ahol még csak nem is ARM, hanem MIPS architechtúrán tolják ugyan ezt.
Ezekhez képest írjuk itt mi az erős CPU-t. De ezt leírtam már az összes hozzászólásomban. Sehol nem írtam olyat, hogy nézd meg általánosságban. És valóban nevetséges, hogy csak részleteket ragadsz ki a hozzászólásaimból, a lényegén teljesen átsiklasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Gumi és felni topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 2026 - Íme a 15. héten megjelenő játékok listája
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- sziku69: Szólánc.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB