-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Ezt én is akartam linkelni a Linux OFF topikba, mert egy vicc. A Phoronix mindig az F2FS-t hozza ki győztesnek, de az én tapasztalatom szerint a leglassabb fájlrendszer, legalábbis nálam SSD-n, Archon. A leglassabb trimelésű, a leglassabb, mikor bootkor a fájlrendszer ellenőrzi a rendszer, a leglassabb, mikor alkalmazások indításáról van szó.
Nálam az ext4 vált be, villámgyors. Nem tud sokat, de azt rettenet széptempóban. Egész partíció szabad helyének trimmelése néháyn másodperc. Bootkori fájlrendszerellenőrzés <1 mp. Progik villámgyorsan indulnak vele, lényegében azonnal a képernyőre vágódnak.
Mondjuk ezt a NILFS2-t nem ismerem milyen, nem hallottam róla, nem próbáltam még soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB