Hirdetés
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Érdekes dolgot figyeltem meg. Ha pikaur-ral próbálom frissíteni a google-chrome aur csomagot akkor a frissítés megkezdése helyett "fagyott" állapotba kerül a pikaur, ctrl+c vel azért kilőhető. Minden más aur csomagot tud frissíteni a pikaur csak a google-chrome -on akad fenn. Kedvelem a pikaur-t mert ha valamelyik aur csomag aláírása nem stimmel (pl spotify) akkor erre az esetre egy rakat opciót felkínál és befejezhető a telepítés/frissítés. Kísérletképp felraktam a trizen-t, ez simán tudja frissíteni a google-chrome-t, viszont a spotify frissítésén elhasal az aláírás miatt, azt már a pikaur-ral kellett frissítenem.
Érdekes még az is hogy chromium-mal nem működik a chromecast, viszont a google-chrome-mal igen! Ezért raktam fel aur-ból a google-chrome-t. Vettem pár hónapja egy Xiaomi MiBox S-t, ez tudja a chromecast-ot, hivatalos androidtv van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB