- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Érdekes dolgot figyeltem meg. Ha pikaur-ral próbálom frissíteni a google-chrome aur csomagot akkor a frissítés megkezdése helyett "fagyott" állapotba kerül a pikaur, ctrl+c vel azért kilőhető. Minden más aur csomagot tud frissíteni a pikaur csak a google-chrome -on akad fenn. Kedvelem a pikaur-t mert ha valamelyik aur csomag aláírása nem stimmel (pl spotify) akkor erre az esetre egy rakat opciót felkínál és befejezhető a telepítés/frissítés. Kísérletképp felraktam a trizen-t, ez simán tudja frissíteni a google-chrome-t, viszont a spotify frissítésén elhasal az aláírás miatt, azt már a pikaur-ral kellett frissítenem.
Érdekes még az is hogy chromium-mal nem működik a chromecast, viszont a google-chrome-mal igen! Ezért raktam fel aur-ból a google-chrome-t. Vettem pár hónapja egy Xiaomi MiBox S-t, ez tudja a chromecast-ot, hivatalos androidtv van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NBA és kosárlabda topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB