- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3DMark (2013) eredmények
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Érdekes dolgot figyeltem meg. Ha pikaur-ral próbálom frissíteni a google-chrome aur csomagot akkor a frissítés megkezdése helyett "fagyott" állapotba kerül a pikaur, ctrl+c vel azért kilőhető. Minden más aur csomagot tud frissíteni a pikaur csak a google-chrome -on akad fenn. Kedvelem a pikaur-t mert ha valamelyik aur csomag aláírása nem stimmel (pl spotify) akkor erre az esetre egy rakat opciót felkínál és befejezhető a telepítés/frissítés. Kísérletképp felraktam a trizen-t, ez simán tudja frissíteni a google-chrome-t, viszont a spotify frissítésén elhasal az aláírás miatt, azt már a pikaur-ral kellett frissítenem.
Érdekes még az is hogy chromium-mal nem működik a chromecast, viszont a google-chrome-mal igen! Ezért raktam fel aur-ból a google-chrome-t. Vettem pár hónapja egy Xiaomi MiBox S-t, ez tudja a chromecast-ot, hivatalos androidtv van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Napelem
- Hobby elektronika
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Óraátállítás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB