- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes dolgot figyeltem meg. Ha pikaur-ral próbálom frissíteni a google-chrome aur csomagot akkor a frissítés megkezdése helyett "fagyott" állapotba kerül a pikaur, ctrl+c vel azért kilőhető. Minden más aur csomagot tud frissíteni a pikaur csak a google-chrome -on akad fenn. Kedvelem a pikaur-t mert ha valamelyik aur csomag aláírása nem stimmel (pl spotify) akkor erre az esetre egy rakat opciót felkínál és befejezhető a telepítés/frissítés. Kísérletképp felraktam a trizen-t, ez simán tudja frissíteni a google-chrome-t, viszont a spotify frissítésén elhasal az aláírás miatt, azt már a pikaur-ral kellett frissítenem.
Érdekes még az is hogy chromium-mal nem működik a chromecast, viszont a google-chrome-mal igen! Ezért raktam fel aur-ból a google-chrome-t. Vettem pár hónapja egy Xiaomi MiBox S-t, ez tudja a chromecast-ot, hivatalos androidtv van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Philips LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest