Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Érdekes dolgot figyeltem meg. Ha pikaur-ral próbálom frissíteni a google-chrome aur csomagot akkor a frissítés megkezdése helyett "fagyott" állapotba kerül a pikaur, ctrl+c vel azért kilőhető. Minden más aur csomagot tud frissíteni a pikaur csak a google-chrome -on akad fenn. Kedvelem a pikaur-t mert ha valamelyik aur csomag aláírása nem stimmel (pl spotify) akkor erre az esetre egy rakat opciót felkínál és befejezhető a telepítés/frissítés. Kísérletképp felraktam a trizen-t, ez simán tudja frissíteni a google-chrome-t, viszont a spotify frissítésén elhasal az aláírás miatt, azt már a pikaur-ral kellett frissítenem.
Érdekes még az is hogy chromium-mal nem működik a chromecast, viszont a google-chrome-mal igen! Ezért raktam fel aur-ból a google-chrome-t. Vettem pár hónapja egy Xiaomi MiBox S-t, ez tudja a chromecast-ot, hivatalos androidtv van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB