- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
samujózsi #6531 üzenetére
Nem driver gond volt. A "zseni" kis fejlesztőknek hála az általam hozzáadott usert 1000 alatti UID/GID párral vette fel a rendszer, a felrakott sddm meg csak akkor foglalkozik 1000 alatti userekkel, ha külön kérem. Mondjuk ez nem magyarázat arra, hogy a jobbra nyílra kattintva miért crashelt minden alkalommal a rendszer, de sajnos anélkül töröltem a vm-et, hogy a logokat átnéztem volna.
Hát hogy is mondjam, nem lett túl szimpi az Arch az eddigiek alapján. Az egyetlen tényleges pozitívuma az, hogy pici és gyors. De amit szopni kell vele egy működő rendszerhez, az nekem nem biztos, hogy megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest