- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- DUNE médialejátszók topicja
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
samujózsi
üzenetére
Nem driver gond volt. A "zseni" kis fejlesztőknek hála az általam hozzáadott usert 1000 alatti UID/GID párral vette fel a rendszer, a felrakott sddm meg csak akkor foglalkozik 1000 alatti userekkel, ha külön kérem. Mondjuk ez nem magyarázat arra, hogy a jobbra nyílra kattintva miért crashelt minden alkalommal a rendszer, de sajnos anélkül töröltem a vm-et, hogy a logokat átnéztem volna.
Hát hogy is mondjam, nem lett túl szimpi az Arch az eddigiek alapján. Az egyetlen tényleges pozitívuma az, hogy pici és gyors. De amit szopni kell vele egy működő rendszerhez, az nekem nem biztos, hogy megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB