Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Megviccelt az Arch. A Wi-Fi kártyát a laptopban mindig is wlp3s0-nak keresztelte a systemtré. Mára viszont wlan0-ra változott, ami tetszetősebb, de nem volt erről megint hír az Arch oldalán, így először nem értettem, hogy miért nincs net. Először azt hittem, hogy a kártya döglött ki, mivel az ifconfig sem látta. De aztán láttam, hogy az lspci listázza, és az lsmod szerint be van hozzá töltve az iwlwifi kernelmodul. Akkor látom csak net link parancs futtatása után, hogy az interface neve megváltozott. Csináltam neki új profilt wpa_supplicanttal, áthegesztettem a Wi-Fi-t indító scriptemet, most már jó, ifconfig is listázza.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB