- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #6137 üzenetére
"Endeavour-t amúgy miért választottad?"
Legelőször egy véletlen folytán "jött szembe". Épp akkor volt telepítve egy friss rendszerem és a FF-ban még nem volt beállítva a NoScript bővítmény. A Distrowatch-ot nézegettem és egy reklám bannerben volt benne ( ezt a NoScript tiltja ). Ránéztem, letöltöttem. Majd később VBoxban kipróbáltam és bekerült a lehetséges esélyesek közé. Ezután lett belőle éles telepítés is.
Most meg a cimbim kis notijára heggeszettem fel ArchLabs helyett. Mert hogy ott is előjött a mai mizéria. Csak arra gondoltam, hogy ezen talán nem, de még is. Az ArchLabs ellen szól egy kicsit az a tény is amit ma, följebb idéztem a nem futó service-k kapcsán. Ugyan is nem fut a ntp service, ami frissen tartaná a rendszer időt. Ez úgy bukott elő, hogy cimbim szólt a multkor, hogy nem jól jár a az órája. Valójában mint kiderült a bios órája a ludas, viszont pontos időt meg nem húz a rendszer sehonnan.
Ez még egy megoldatlan feladat, utána kell járnom.
A vicc az egészben, hogy az Endeavour órája is előrébb van 1 órával viszont neki van ntp.conf fájlja, míg ArchLabs-nak nincs. De ettől függetlenül nem frissül az idő. Hiába jó időzóna van neki megadva.
Ez majd egy új téma lesz, csak előtte megpróbálom magam megoldani. Ha nem boldogulok vele, akkor jövök majd ide kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest