Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emlékszek anno uby kollégának is természetes volt, hogy a mesa csomag meg a wifi/cpu mikrokód, stb. firmware-ek ott vannak minden disztrón, míg egyszer csak valami Arch-klónon kellett észrevegye kellemetlen meglepetésként, hogy ezek a dolgok nem olyan mindenhol magától értetődően jelen lévő alapok, mint azt ő korábban naivan gondolta.
Igazad van amúgy, én voltam marha, pedig szkeptikus voltam, de ti annyira nyomtátok ezt a Manjaro nevű archklónt, hogy lenyomta a Mint-et is, tuti felhasználóbarát, a róla szóló cikk is úgy harangozza be, hogy ez a legjobb kezdőknek, el lehet felejteni a terminalt.....etc.
Ezek szerint csak én láttam jól eddig, szóval lófakk ass neked!
Én koromban meg naívan......
Egyébként ezek a csudaklónok nem desktop Linuxnak készülnek?
Nem?
De!LFYA
(kicsit későn reagálok, de eddig hanyagoltam az Arch topikot, szóval aki emiatt beszól......)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest