Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kossz!

Igazabol az AUR-ral nincs konkret bajom, csak nem tudtam, hogy az appimage es a flatpak ennyire nem ajanlott.
Altalaban az a szokasom (regebben is Archoztam egy ideig), hogy a PKGBUILD file-t atnezem, mielott feltennem az adott alkalmazast. Itt az esetek tobbsegeben csak sima file muveletek vannak, letolt, kicsomagol, helyere masol, csinal neki ikont, stb.
Vagyis kb. ugyanazt teszi, amit te is javasoltal.Persze vannak buildelos csomagok is.

A yaourt-rol azt irjak, hogy tud furan mukodni.
Szerintem akkor keresek egy AUR helpert, ami tud frissiteni, es azt hasznalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB