- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiegészítette RTX PRO generációt az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb #5421 üzenetére
Ezzel a megadással igen. Ahogy látom egy bizonyos verzió óta van ez fura felfogás. Azelőtt a középrehelyezés az tényleg középrehelyezés volt. Na de a kis g.nyó nem fog ki rajtam, mert programonként meg lehet adni több paramétert is, így pl a pozíciót x, y tengelyen, és a méretet is. Vagyis termite konzol-ra beálltottam ezt:
<application name="termite">
<position force="yes">
<x>520</x>
<y>140</y>
</position>
</application>Vagy ritkán csomagok információinak könnyebb áttekinthetőség miatt használatos pamac:
<application name="pamac-manager">
<position force="yes">
<x>260</x>
<y>150</y>
</position>
<size>
<width>1200</width>
<height>700</height>
</size>
</application>Itt már méretet is állítottam, mert kicsiben nyitja meg, a termite sajűt konfig filejában pedig az ablak méret megadható volt, így nem kellett itt is.
Ha másnak is ilyen gondja lesz, akkor visszakeresve ezen post alapján már menni fog neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest