Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet, hogy lényegtelen dolog. De lehet fontos is. Leírom.
Szóval többször neki kezdtem a pamac-el feltenni ezt a js52 csomagot. Aztán az itt kapott link segítségével feltudtam frissíteni.
Viszont én root mc-vel kerestem a fájlt és töröltem is. Volt még egy ugyanilyen nevű fájl is csak az @ karakterrel kezdődött és a szine is eltért mc szerint az előtte lévőtől. Töröltem azt is. Majd sudo pacman -Syu paranccsal frissítettem a rendszert.
Szóval ez a @ elejű fájl nem olyankor keletkezik, ha szöveges fájlt kezdünk módosítani? Lehet törölni akarta a szkript, de nem ment végbe. Vagy a szkriptben felülírás van, nem törlés?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest