-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Segítségetek kellene. Felraktam az Antergos linuxot a lányomnak a gépére és minden jól is működik és tetszik a rendszer is neki, de játszani is szeretne a diablo 2-vel és kellene is az nvidia zárt drivere és ez a gondom.
A gépe alkatrészeit is leírom: Giga byte alaplap; Amd Athlon 64 x2 Dual Core 600+; ramja GeIL 4x1Gb modul; vga Asus nvidia 9800 Gt; Samsung 19" monitor 1280x1024 felbontással.
Linux kernele 4.15.7-1-ARCH.
Kérdezném: Asus nvidia 9800 Gt-nek a zárt driverét hogyan is kellene telepítenem?
Jelzem át is olvastam a Wikipédiát és találtam is terminálos parancsokat, sajnos sikertelenül és megoldást nem is találok a gondomra.
Amit én próbáltam is terminálban és leírom most, hogy mit is csináltam és írtam is be.
sudo pacman -S nvidia
sudo nvidia-xconfig
A gépet újra indítottam a reboot parancsal és ez után a fekete a képernyő, mit rontottam el és kérném a segítségeteket.Tisztelettel, István
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB