Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok nagy linuxos, de gondoltam a distrowatch ajánlása szerint megnézem az Archot, mint nem gigantikus rendszer, ami elfér egy 2 gigás pendriveon. Rufusszal meg is csináltam a bootolható isos rendszert, elindul, de semmi live felületet, guit nem tölt be, megáll a parancssornál. Ha beírom hogy gui vagy help, még azt a parancsot sem ismeri. Ez most ennyire minimál rendszer vagy valamit rosszul csináltam?
Honnan tudnám ellenőrizni hogy egyáltalán live verziós és van-e hozzáadott gui a rendszerben?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB