Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
A Bluetooth fájlátvitel HORROR módon nem megy... Olvastam a Arch wikit róla... Semmi eredény... Fennt van a bluetoothd, a blueman csomag, meg minden, de nem sikerül... Párosítani nem tudok, mert nem ismerem a default jelszót hozzá... A google se hozott eredményt. Telefont akarnék párosítani, Connman - Cmst - Bluez - Blueman-applet segítségével, de nem sikerül. Authentacion failed-el száll el ha telefonról próbálok, vagy gépről, ugyan ez. Nem tudom a default jelszót hozzá...
Próbáltam más programokkal is (blueberry, gnome-control-center) , de nem sikerült.Win7 alatt probléma nélkül megy. Hp 2530p, gyárilag támogatott bluetooth driver arch alatt.
LP csoport tag vagyok. Kisebb fájlokat tudok küldeni telóról laposra, meg vica-versa, de több megabájtos fájlokat nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
BoB