- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
Sajnos bonyolultabb egy elemcserénél.
A másik gépben tényleg le van merülve, ott a bioszt is állandóan be kell állítani ha nem kap áramot, de a szinkronizálás az megy szépen.
Windows az tényleg van telepítve, de nagyon ritkán használom (játékra), de az legalább beállítja az időt és akkor Arch indításakor is jó, egy rövid ideig.
Én is a Wiki alapján próbáltam beállítani és szerintem jó is lett:Ha letiltom a démont, akkor tudom manuálisan szinkronizálni az óra beállításoknál, de kb. negyed óra múlva már 2 percet késik.
Ha a démon fut, akkor nem lehet frissíteni, szerver csatlakozási hibára panaszkodik, és autómatikusan sem csinál semmit! 
Ez az idő mizéria systemd-s átállás előtt nem volt, bár igaz akkor még Gnom-ot használtam, bár ez nem hinném, hogy érdekes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik gépben tényleg le van merülve, ott a bioszt is állandóan be kell állítani ha nem kap áramot, de a szinkronizálás az megy szépen.
Ha a démon fut, akkor nem lehet frissíteni, szerver csatlakozási hibára panaszkodik, és autómatikusan sem csinál semmit! 
BoB