- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
Sajnos bonyolultabb egy elemcserénél.
A másik gépben tényleg le van merülve, ott a bioszt is állandóan be kell állítani ha nem kap áramot, de a szinkronizálás az megy szépen.
Windows az tényleg van telepítve, de nagyon ritkán használom (játékra), de az legalább beállítja az időt és akkor Arch indításakor is jó, egy rövid ideig.
Én is a Wiki alapján próbáltam beállítani és szerintem jó is lett:Ha letiltom a démont, akkor tudom manuálisan szinkronizálni az óra beállításoknál, de kb. negyed óra múlva már 2 percet késik.
Ha a démon fut, akkor nem lehet frissíteni, szerver csatlakozási hibára panaszkodik, és autómatikusan sem csinál semmit! 
Ez az idő mizéria systemd-s átállás előtt nem volt, bár igaz akkor még Gnom-ot használtam, bár ez nem hinném, hogy érdekes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Eredeti játékok OFF topik
- Automata kávégépek
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Multi detektor
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik gépben tényleg le van merülve, ott a bioszt is állandóan be kell állítani ha nem kap áramot, de a szinkronizálás az megy szépen.
Ha a démon fut, akkor nem lehet frissíteni, szerver csatlakozási hibára panaszkodik, és autómatikusan sem csinál semmit! 
BoB