Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
Sajnos bonyolultabb egy elemcserénél.
A másik gépben tényleg le van merülve, ott a bioszt is állandóan be kell állítani ha nem kap áramot, de a szinkronizálás az megy szépen.
Windows az tényleg van telepítve, de nagyon ritkán használom (játékra), de az legalább beállítja az időt és akkor Arch indításakor is jó, egy rövid ideig.
Én is a Wiki alapján próbáltam beállítani és szerintem jó is lett:Ha letiltom a démont, akkor tudom manuálisan szinkronizálni az óra beállításoknál, de kb. negyed óra múlva már 2 percet késik.
Ha a démon fut, akkor nem lehet frissíteni, szerver csatlakozási hibára panaszkodik, és autómatikusan sem csinál semmit! 
Ez az idő mizéria systemd-s átállás előtt nem volt, bár igaz akkor még Gnom-ot használtam, bár ez nem hinném, hogy érdekes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik gépben tényleg le van merülve, ott a bioszt is állandóan be kell állítani ha nem kap áramot, de a szinkronizálás az megy szépen.
Ha a démon fut, akkor nem lehet frissíteni, szerver csatlakozási hibára panaszkodik, és autómatikusan sem csinál semmit! 
BoB