Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
Sajnos bonyolultabb egy elemcserénél.
A másik gépben tényleg le van merülve, ott a bioszt is állandóan be kell állítani ha nem kap áramot, de a szinkronizálás az megy szépen.
Windows az tényleg van telepítve, de nagyon ritkán használom (játékra), de az legalább beállítja az időt és akkor Arch indításakor is jó, egy rövid ideig.
Én is a Wiki alapján próbáltam beállítani és szerintem jó is lett:Ha letiltom a démont, akkor tudom manuálisan szinkronizálni az óra beállításoknál, de kb. negyed óra múlva már 2 percet késik.
Ha a démon fut, akkor nem lehet frissíteni, szerver csatlakozási hibára panaszkodik, és autómatikusan sem csinál semmit! 
Ez az idő mizéria systemd-s átállás előtt nem volt, bár igaz akkor még Gnom-ot használtam, bár ez nem hinném, hogy érdekes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Sweet.tv - internetes TV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vicces képek
- VR topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik gépben tényleg le van merülve, ott a bioszt is állandóan be kell állítani ha nem kap áramot, de a szinkronizálás az megy szépen.
Ha a démon fut, akkor nem lehet frissíteni, szerver csatlakozási hibára panaszkodik, és autómatikusan sem csinál semmit! 
BoB