Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Na, ma átléptem a 11 gigás foglalást a rendszerpartíción. Nem tudom már melyik topikban vitatkoztam oroszlányszívűvel, hogy 640 KB, meg 10 gigás rendszerpartíció shoubbe e-nuffuhr everybahdy, meg annyi már az orrodatisch tissztíccsalya. Pedig még mindig nincs fent egy csomó minden, nem laktam be, munka mellett alig van rá időm, meg még csak 2 hete használom. Szerintem belakva úgy meglesz 20-30 giga a foglalás, hogy csak reccsen.
Persze értem én ezeket a 10 gigás álmodozásokat, aztán az ember a Haloperidol hatásának gyengülése után fogcsikorgatva megébred, hogy ráfolyt a nyála az intézeti pecsétes, hófehér, iparilag simára vasalt, kifertőtlenített párnacihára. Attól még álmodozni lehet, meg a hit is fontos.
Egyébként nagyon baba ez az Arch, lányok. Tetszik, hogy mindig frissít, tényleg friss, mint az egy hetes fagyasztott szójáspárizsi
Alig van nap, mikor nem ránt le 100-200 mega frissítést. Ubuntun, Minten alig vannak frissítések, ritka, ha nagyobb pakk jön össze. A Debianról ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alig van nap, mikor nem ránt le 100-200 mega frissítést. Ubuntun, Minten alig vannak frissítések, ritka, ha nagyobb pakk jön össze. A Debianról ne is beszéljünk.
BoB